Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συντετριμμένη η σύζυγος 57χρονου από το Βελβεντό που πέθανε από κορονοϊό: «Δεν πρόλαβα να του πω σ’αγαπώ»

Η Έλενα Αποστόλου δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως έχασε έτσι ξαφνικά τον 57χρονο σύζυγό της από κορονοϊό.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε: «Με αυτή την ασθένεια, χάνεις τον άνθρωπό σου, σε καταδικάζει σε μοναξιά. Και ο ασθενής είναι μόνος, και οι συγγενείς είναι μόνοι. Δεν έχουν τη δυνατότητα της επικοινωνίας, δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν μια τρυφερή κουβέντα, να πούνε… να τον αποχαιρετήσω, δεν είχα αυτή τη δυνατότητα… να του πω ένα τελαυταίο σ’αγαπώ».

Τις δραματικές τελευταίες ημέρες μόνο στήριγμα του 57χρονου άνδρα ήταν ο Αντώνης Στοίτσας, ασθενής Covid και ο ίδιος αλλά και γιατρός ήταν ο άνθρωπος που του στάθηκε όχι μόνος ως γιατρός, αλλά και σαν οικογένεια.

Ο 57χρονος Νίκος Κούμπας δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας

και αρχικά περιορίστηκε στο σπίτι του και αρχικά όλοι θεώρησαν ότι θα ξεπερνούσε τον ιό χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Όμως τα συμπτώματα εξελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία και η σύζυγός του τον πήγε στο ΑΧΕΠΑ.

«Ήταν βασανιστικό να μην ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπός μου. Σε μια βδομάδα έχασα τον άνθρωπό μου και ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε, έπαιρνε τα μέτρα του, φορούσε μάσκα, χρησιμοποιούσε αντισηπτικά, προφανώς λόγω της δουλειάς του, επειδή συναναστρεφόταν με πολύ κόσμο προφανώς δέχθηκε από κάπου το ιικό φορτίο».
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας