Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Diego Armando Maradona (video)

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν είναι πια εδώ. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο σκορπώντας τη θλίψη παγκοσμίως.

Η είδηση του θανάτου του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο καθώς ο θρυλικός Μαραντόνα, υπήρξε μια εμβληματική μορφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος.

Για πολλούς ήταν ο κορυφαίος και αγαπήθηκε όσο λίγοι, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο τεράστιος Ντέγκο Μαραντόνα, το θρυλικό 10άρι της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής και της Νάπολι «έφυγε» τόσο νωρίς, σε ηλικία μόλις εξήντα ετών.

Την είδηση του θανάτου του Μαραντόνα, μετέδωσαν η clarin και η Ole, δύο από τις πιο έγκυρες εφημερίδες της Αργεντινής, με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει πως αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Πάντα με βάση τα όσα μεταδίδουν τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αυτή την φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο ποδοσφαιριστής – μύθος είχε υποβληθεί πριν από λίγες μέρες σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, για την αφαίρεση αιματώματος και ο γιατρός που είχε κάνει την επέμβαση, είχε τονίσει πως όλα είχαν πάει καλά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σπίτι του Μαραντόνα πήγαν άμεσα γιατροί για να βοηθήσουν τον άτυχο Ντιεγκίτο, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Η καρδιά του μεγάλου Αργεντίνου δεν άντεξε και μια μυθική φιγούρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν είναι μαζί μας.

Η είδηση για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε θλίψη και σοκ σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο πως σε πολλά μέσα ενημέρωσης, η απώλεια του Ντιέγκο ήταν το πρώτο θέμα.

Υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έπαιξαν ποδόσφαιρο και ειδικά στην πατρίδα του λατρεύονταν σε βαθμό που δεν περιγράφεται με λόγια.

Η Αργεντινή βιώνει απέραντο πένθος για τον χαμό ενός κορυφαίου παίκτη, ενός ηγέτη, μιας προσωπικότητας που είχε πάντα το σθένος να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ακόμα κι αυτό που φάνταζε απίθανο.

Πολλοί δεν θέλησαν να πιστέψουν την είδηση, άλλοι φώναζαν πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κι όμως το 10άρι των ονείρων έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Η Αργεντινή, η Νάπολι, το ποδόσφαιρο και όσοι αγαπούν την μπάλα σε κάθε γωνιά του κόσμου, κλαίνε απόψε για τον χαμό ενός μύθου.  Ο θρύλος του Ντιέγκο όμως δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ κι αυτό είναι το σίγουρο. Ο Ντιέγκο θα’ ναι πάντα εδώ για να κάνει τα κόλπα με την μπάλα και να ξεσηκώνει τα πλήθη. Κι όσο υπάρχει μπάλα θα υπάρχει Μαραντόνα.

in.gr

Γκολ του Αιώνα - Ντιέγκο Μαραντόνα (1960-2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας