Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ευχαριστήριο προς ΟΤΕ Κοζάνης

Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΤΕ Κοζάνης για την ανταπόκριση στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής Σερβίων – Βελβεντού και την επίλυση του προβλήματος στην Τ.Κ. Πολυρράχου που είχε να κάνει την αδυναμία πρόσβασης στο Διαδίκτυο(internet)  μέσω τεχνολογίας DSL.
Πλέον, οι κάτοικοι του Πολυρράχου, μπορούν να αιτούνται τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο καθώς είναι εφικτή η πρόσβαση μέσω DSL. Ανάλογα προβλήματα που παρουσιάζονται στις Τ.Κ. Κοινότητες Ελάτης και Τριγωνικού και σχετίζονται με τη σύνδεση στο διαδίκτυο αναμένεται να επιλυθούν επίσης με τη μέριμνα του ΟΤΕ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Πολυρράχου Καραγιάννη Ιωάννη που με τις επίμονες ενέργειές του υλοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΑΣΙΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

και δεν ηταν μονο αυτο που προσφερε ο γιαννης ο τασιος!στην περιοδο της θητειας μου ως κοινοταρχης λιβαδερου μετα απο αιτημα μας,αλλα και με δικες του παρεμβασεις μπηκαν οπτικες ινες στο λιβαδερο,καθως και στο χωριο ακρη που ανηκει στο νομο λαρισας.κατι που του ανηκουν δημοσια συγχαρητηρια!!!! με φιλικη τιμη ευθυμιος δισερης...δημοτικος συμβουλος του δημου σερβιων-βελβεντου..

Το Προφίλ μας