Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Το σημερινό SMS:


Σήμερα 8.30 μ.μ. από το Εκλογικό Κέντρο της Κοζάνης κάνουμε πράξη το μαζί.
Και θα πετύχουμε.


Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης
Αλέκος Αθανασιάδης

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανασιάδης εκλεγεται 3ος στο Νομό Κοζάνης, μετά τους Βλατή και Κυκουλόπουλο.Παρά την τεράστια οικονομική του επιφάνεια, η απήχηση του στο εκλογικό σώμα μειώνεταο αισθητά.Ιδιαίτερα στην περιοχή Σερβίων και Βελβεντού, δεν εχει καθόλου απήχηση.Αφου ασχολείται μονίμως με την Πτολεμαίδα...

Ανώνυμος είπε...

eno o koykoylopoylos o parthenogennhtos tha erthei protos gia th mesaionikh katastash poy exei afhsei oson afora thn eikona ths kozanhs..
eleos pia..

Ανώνυμος είπε...

ti sxesi mporei na exei h oikonomiki epifaneia re 2:23 me ton agona tou sthn politiki?dil auth thn karamela tin exo barethei,to thema einai oti o anthropos den polema oute gia na gemisei ton trapeziko tou logariasmo oute gia tin doksa,to kanei epeidi to goustarei.oso gia ton koykoylopoulo k gia thn ptolemaida..............eeeeeee uparxei k o lotidis ekei pou k ok einai k empeiria exei.o koukoulopoulos as kathotan ston dimo tou.ante tora.

Ανώνυμος είπε...

protos o athanasiadis giati einai anthropos k to pio simantiko den agonizete na bgei gia na megalosei ton trapeziko tou logariasmo alla gia na afisei kati kalo k dunato sthn perioxh mas!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε γκάλοπ που παρήγγειλε υποψήφιος της του νομού είχαμε:

Αθανασιάδης- Κουκουλόπουλος

Βλατής- Λωτίδης με πολύ μικρή διαφορά

Κωνσταντόπουλος

Μπούρτζου

Σπόνδη

ΟΙ δύο πρώτοι έχουν εξασφαλίσει σχεδόν την έδρα.
Έχουν μεγάλο ρευμα και σε περιοχές όπου είναι λιγότερο γνωστοι.

Η τρίτη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Βλατή και Λωτίδη.

Προσοχή μεγάλο ρόλο θα παίξει η δισταυρία. Βάζετε 2 σταυρούς διαφορετικά θα δουλέψει ο κομματικός μηχανισμός ο οποίος συμπληρώνει αρκετούς σταυρούς για τον υποψήφιο που προωθεί.

Αυτό συμβαίνει σε συμφωνία με όλα τα κόμματα.

2ΣΤΑΥΡΊΑ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΊΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να καταγγείλω τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog διότι εδώ και μία εβδομάδα δεν ανεβάζει τα σχόλια που δεν είναι αρεστά στους διαχειριστές.
Έχω αποστείλει επανηλλειμένα σχόλια όχι υβριστικά ούτε ειρωνικά αλλά με διαφορετική προσέγγιση για θέματα- άρθρα αλλά η λογοκρισία ήταν αμίληκτη.

Κύριοι διαχεριστές μετά τις εκλογές θα ήθελα να ανοίξει ένας διάλογος για το συγκεκριμένο θέμα διότι είναι ΝΤΡΟΠΗ να λογοκρίνετε σχόλια και να μη τα ανεβάζετε την εποχή που τόσα ακούγονται για τον ηλεκρονικό τύπο.

Μην υποκύπτεται σε εκβιασμούς υποψηφίων.

ΚΡΙΜΑ γιατί σας θεωρούσα υπευθυνους σε αυτό που κάνετε.

Ένας αγανακτησμένος αναγνώστης σας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στέλνεις κύριε τις απόψεις σου σ΄αυτό το Μπλοκ αφου ξέρεις, όπως όλοι ,οτι είναι του ΠΑΣΟΚ.
Ασε να στέλνουν σχόλια μεταξύ τους οι Χ.Ε. κι ο Πλιάτσιος.

Ανώνυμος είπε...

Εξαλοι ειναι οι Κουκουλοπουλος, Βλατης, Αθανασιαδης με τις μεθοδευσεις της Νομαρχιακης του ΠΑΣΟΚ και του Αλεξανδρη με τα πρωτοπαληκαρα του για τον υπογειο πολεμο που τους κανουν. Τα στοματα θα ανοιξουν μετα τις εκλογες και θα εχουμε πιθανον αναγκαστικες παραιτησεις αφου τα δεδομενα θα εχουν αλλαξει. Ντροπη παντως για τον προεδρο της νομαρχιακης για τη συμπεριφορα του εν μεσω εκλογων. Τα αρνητικα σχολια δινουν και παιρνουν στην Κοζανη για τις απαραδεκτες ενεργειες του και δημιουργουν ασχημη εικονα για τα τοπικα στελεχη του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

9:22 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ BLOG.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ai-vreS είπε...

Η θέση μας είναι κάθετη απέναντι στα υβριστικά σχόλια. Θεωρούμε ότι οφείλουμε σεβασμό στους υποψηφίους για να διεξάγουν τον αγώνα τους όπως εκείνοι επιθυμούν. Ίδια είναι η θέση μας και για τα υβριστικά σχόλια προς εμάς.
Την εμμονή ορισμένων με συγκεκριμένους υποψηφίους ή με τους διαχειριστές του ιστολογίου δεν την κατανοούμε και βεβαίως δεν την ανεχόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

βαλε το σχολιο

Ανώνυμος είπε...

Ρε Π.Π. πολλά κονέ έχουμε με το blog.Mόνο τα δικά μας σχόλια βάζουν.....Ρε μπας και είναι δικό μας και δεν το ξέρουμε....Απλά φίλε 9.22 δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν καθώς και δεν δείχνω την εμπάθεια μου σε κανέναν.Απλά καταθέτω την άποψη μου και τα παιδιά του blog ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν.Δεν κυνηγούν φαντάσματα όπως με τους περισσότερους ανώνυμους....Ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων του εκτός των ανωνύμων.Βάλε το όνομά σου και βρίσε όσο θες....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι ακριβως γίνεται. Πάντως σχόλια σε αναρτήσεις συγκεκριμένων υποψηφίων δεν υπαρχουν. Εγώ θα τα λέω ολα ε...Έχω εμπιστοσύνη στο ai-vres και λογικα θα ειναι υβριστικα...δεν ξερω...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια που δεν αναρτήθηκαν δεν ήταν ούτε υβριστικά ούτε ειρωνικά.

Ήταν τοποθετήσεις σε όσα αναφέρονται για την περιοχή μας υποψηφίοι βουλευτές.

Προφανώς ενόχλησε ότι για κάποιους ήταν πολύ εύστοχα και δεδομένου της αδυναμίας που τους έχουν οι διαχειριστές δεν τα ανέρτησαν.

Επαναλαμβάνω την πρότασή μου:
Να είναι ελεύθερη η ανάρτηση των σχολίων έως τις εκλογές για να μη καταλογιστούν σκοπιμότητες και επιμένω ότι είναι ευκαιρία να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος που μόνο κέρδος θα επιφέρει για την περιοχή μας.

Ας μη ξεχνάμε την ελευθερία της έκφρασης που πρεσβέυουν όλα τα blog κύριοι διαχειριστές.

ai-vreS είπε...

Τα κακεντρεχή εμμονικά σχόλια προέρχονται από δύο συγκεκριμένους χρήστες και απευθύνονται σε έναν συγκεκριμένο υποψήφιο. Κάποια άλλα απευθύνονται προς εμάς με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς.

Δεν (υπο)στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο. Επαναλαμβάνουμε ότι η ιδεοπολιτική μας τοποθέτηση είναι προφανής.

Όσοι υποψήφιοι από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (βλ. κ. Φωτιάδου και πρόσφατα κ. Σιαπερόπουλος) έχουν την καλοσύνη να μας ενημερώνουν με δελτία τύπου, τα δημοσιεύουμε.
Τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

Αν όσα λέει είναι αλήθεια ο παραπάνω ανώνυμος έχει δίκιο και θα συμφωνούσα μαζί του.Μόνο που διάλογος πρέπει να είναι ανοιχτός και να έχει ονοματεπώνυμο.Το "τζαντόρ" της ανωνυμίας δεν θα τον προφυλάξει αν λέει αλήθειες όπως λέει.Αυτός που λέει πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν έχει να φοβάται τίποτα.Αλλωστε οι υποψήφιοι αύριο θα φύγουν από το blog εμείς όμως θα είμαστε εδώ και πάλι.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

aivres
Εννοείται πως υβριστικά σχόλια δεν πρέπει να αναρτούνται.
Αν όμως αφορούν τοποθετήσεις οπωσδήποτε θα πρέπει να να αναρτούνται.
Από εκεί και πέρα η ανωνυμία από τη στιγμή που προσφέρεται θα πρέπει να την αποδεχόμαστε όλοι και πρώτοι εσείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και που να πάνε καλέ; Δεν υπάρχει άλλο ιστολόγιο-δημοκρατικό-σαν κι αυτό. Να πάνε στο Σερβιώτικο ιστολόγιο ή το Σέρβια νετ?
Το aivres ειναι το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Τους ξέτερε; Δηλαδή δεν ισχύει η ανωνυμία στο blog; Ε λοιπόν αφου ξέρετε ποιοι σας βρίζουν και ποιοι είναι με ποιον τότε γιατί δε γράφετε ένα άρθρο που να λέει ονόματα. Ξέρετε πόση επιτυχία θα είχε;

Ανώνυμος είπε...

ki pos toys xeroyn;

Delino είπε...

Εντοπισμός σχολιαστών και ανωνυμία.
Για να μην ανησυχούν οι σχολιαστές να τι σημαίνει εντοπισμός σχολιαστών και για ποια ανωνυμία έχουν τα blogs δείτε τι στοιχεία σας καταγράφονται.
Πηγαίνετε στη περιοχή του μετρητή εισόδων «Μας διάβασαν» και πατήστε “stats”.
Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε στην περιοχή “NEW MEMBER”
επιλέξτε «web status demo» και
κάτω στην περιοχή «Last 40 Visitors:» θα δείτε τα IP των χρηστών που μπήκαν ημερομηνία και ώρα.
Π.χ. ο τελευταίος που μπήκε στις 19¨11 φίνεται έτσι
Fri 25 Sep 2009 19:11:09 123.236.129.110 HYDERABAD
http://www.google.co.in/search?hl=en&rlz=1R2GGLL_en&q=linux+tutorial...
Επειδή σεβάστηκα την προτροπή των διαχειριστών προς τους σχολιαστές να "Αφήσουν τους υποψήφιους να κάνουν τον αγώνα τους" λογική με την οποία διαφωνώ, αλλά σεβάστηκα, δε δημοσίευσα κανένα σχόλιο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Βέβαια για τα σχόλια που δεν εγκρίνουν οι διαχειριστές είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.
Εξ άλλου όλοι γνωρίζετε ότι τα σχόλια στο Ai-vres ανεβαίνουν μετά από έγκριση.

Το Προφίλ μας