Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Δεκάδες κόσμου-Ψήφος στην Έλσα! Στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Κοζάνη

«Στόχος και βούλησή μου είναι να βρίσκομαι πάντα μαζί σας, μαζί και δίπλα στον κάθε πολίτη του Νομού Κοζάνης. Κοντά στα προβλήματα και μέσα στην κοινωνία. Σας καλώ, λοιπόν, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και να στείλετε με την ψήφο σας, στις 4 Οκτωβρίου, μήνυμα εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία. Μήνυμα εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό και πρόεδρό μας Κώστα Καραμανλή. Εμπιστοσύνης και στήριξης σε νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες! Όλοι μαζί για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη!»
Με τις χαρακτηριστικές αυτές φράσεις η υποψήφια Βουλευτής Νομού Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Έλσα Φωτιάδου ολοκλήρωσε το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου το σύντομο χαιρετισμό της, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της στην πόλη της Κοζάνης. Παρουσία δεκάδων κόσμου, από κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης, που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο, η Έλσα Φωτιάδου δέχθηκε τις ευχές όλων για «Καλή Επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου. Παρόντες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης) ήταν, μεταξύ άλλων, ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής, οι Αντινομάρχες Γιάννης Σόκουτης, Λάζαρος Γκερεχτές, Γιώργος Μαργαρίτης, οι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Σάββας Ζαμανίδης, Δημητρίου Υψηλάντη Κυριάκος Μιχαηλίδης, Ελλησπόντου Κώστας Σανίδης, πολλοί νομαρχιακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι Δήμων της περιοχής και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
«Μεγάλη τιμή η υποψηφιότητα μου» Κάτω από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης Έλσα Φωτιάδου, λαμβάνοντας το λόγο, προχώρησε σε έναν σύντομο χαιρετισμό, με έντονο προσωπικό χαρακτήρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και για μένα προσωπικά. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής μου εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Κοζάνης, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Είναι, αναμφίβολα, μια μεγάλη τιμή για μένα. Μια τιμητική επιλογή, σε ένα ψηφοδέλτιο με ικανούς και άξιους συνυποψήφιους, την οποία θα προσπαθήσω να δικαιώσω, δίνοντας από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου, μια καθημερινή μάχη, σε κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης. Μια μάχη με υπευθυνότητα και συνέπεια, με πίστη στις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Με θέσεις και προτάσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Με νέες ιδέες, διάθεση και μεράκι για προσφορά. Και σας ζητώ να στηρίξετε αυτή τη δύσκολη αλλά ωραία προσπάθεια μιας νέας γυναίκας, ενός νέου ανθρώπου που δοκιμάζει ένα ακόμη βήμα στον δύσβατο και συνήθως ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής .Μια πολιτική που σήμερα, όσο ποτέ, χρειάζεται ανθρώπους με ήθος και αρχές, χρειάζεται ανανέωση και πρόσωπα που θα μπορούν να κοιτάζουν τους πολίτες στα μάτια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας