Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τάσα Μπούρτσου: «Η κατασκευή της 5ης μονάδας νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, πρώτη μας προτεραιότητα».










«Η ΔΕΗ, απαξιώνεται συνεχώς. ΕΙΝΑΙ δέσμευση του αυριανού πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, το λεκανοπέδιο να παραμείνει το ενεργειακό κέντρο της χώρας. Η περιοχή πρόσφερε πολλά στη χώρα και στην εθνική οικονομία και πρέπει να πάρει επιτέλους αυτό που δικαιούται, αυτό που της αξίζει! Η 5η μονάδα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας πρέπει να κατασκευαστεί άμεσα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού δεν πρέπει να πάει χαμένη. Πρέπει να αξιοποιηθεί εδώ στο νομό Κοζάνης.». Τη δήλωση αυτή έκανε η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης Τάσα Μπούρτσου κατά την περιοδεία της σε χώρους εργασίας της ΔΕΗ στο ΚΥΤ Καρδιάς, στον ΑΗΣ Καρδιάς και στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, τα πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας που έχουν να κάνουν με την αναγκαιότητα των προσλήψεων στην περιοχή, το περιβάλλον και φυσικά την κατοχύρωση του πρωταγωνιστικού ρόλου της Επιχείρησης. Αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων και την δυσάρεστη πραγματικότητα συνύπαρξης εργαζομένων τριών ταχυτήτων στην επιχείρηση. Η κ. Τάσα Μπούρτσου τόνισε: «με το λιγνίτη να παραμένει το εθνικό μας καύσιμο, θα συνεχίσουμε ανένδοτα τον αγώνα ώστε να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας αλλά θα παλέψουμε ώστε να προστεθούν και άλλες με την εξάπλωση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τάσα, φάουλ στη δήλωσή σου. Το σωστό θα ήταν να ονομαστεί ολόκληρος ο νομός ως ¨πυλωτικός σε εφαρμογή προγραμμάτων πράσινης ανάπτυξης¨. Να δοθούν σημαντικά οικονομικά και φορολογικά κίνητρα σε επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν σε θέματα που έχουν σχέση με την πράσινη ανάπτυξη ως αντιστάθμισμα όλων αυτών που έχει προσφέι ο νομός μας σε θέματα ενέργειας και για να καλύψουμε τις κενές θέσεις που θα αφήσει η ΔΕΗ.

Η 5η μονάδα δεν είναι πράσινη ανάπτυξη, είναι πράσινα άλογα.

Όχι άλλος θάνατος!!!!!!!!!!!!!1

Το Προφίλ μας