Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς στην Πτολεμαΐδα

Μια τετραμελής οικογένεια σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 15ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας. Ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 45χρονος πατέρας. Στο 15ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, το Ι.Χ. τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα περίπου στις 19:00. Η σύγκρουση έγινε στον κόμβο του Φιλώτα. Από τη σφοδρή σύγκρουση, βρήκαν ακαριαίο θάνατο και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ένα όχημα. Πέραν του 45χρονου οδηγού, έχασαν τη ζωή τους η 40χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 3,5 χρόνων. Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης οικογένειας από το αυτοκίνητό τους, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαϊδας με δύο οχήματα και 5 άνδρες. Η οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Προανάκριση για τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Φλώρινας.
Πηγή: enet.gr

8 σχόλια:

Unknown είπε...

AYTA EINAI TA ASXHMA GAMOTO.KRIMA.....POTE ARAGES THA BALOUN MYALO K OI ODHGOI ALLA K AYTOI POU KANOYN SKATA DROMOYS.AS ANAPAYTOUN OI PSIXOULES TOUS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ είπε...

Δυστυχώς ευθύνη δεν φέρει μόνο η κακή οδηγική μας συμπεριφορά . Καμμία άλλη οδική σύνδεση μεταξύ όμορων νομών στην Δυτική Μακεδονία δεν είναι τόσο κακή όσο αυτή της Φλώρινας με την Κοζάνη.
Όταν οι Φλωρινιώτες συζητάμε μεταξύ μας, λέμε ότι κινούμενοι από Θεσσαλονίκη για Φλώρινα ,με το που μπαίνουμε να οδηγήσουμε στο κομμάτι Πτολεμαΐδας - Φλώρινας αισθανόμαστε πολίτες Β' κατηγορίας . Μπαίνουμε σε ένα δρόμο χωρίς καμμία απολύτως ασφάλεια.
Όπως ακούγεται στην πόλη της Φλώρινας μετά το φοβερό αυτό δυστύχημα ,η άτυχη οικογένεια είχε πάει τα παιδιά της στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας για κολύμπι και έφευγε από εκεί, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ στη Φλώρινα υπάρχει κολυμβητήριο πού δεν λειτουργεί λόγω άρνησης των υπευθύνων εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια να το κάνουν.
Δεν ξέρω, νοιώθω πολύ άσχημα για αυτό που συνέβη στην οικογένεια του γείτονα μου Φλωρινιώτη.Ίσως και να ήταν κάτι αναπόφευκτο,ίσως η σύγκρουση να ήταν εξαιρετικά σφοδρή. Πιστεύω όμως ότι η αδιαφορία και η έλλειψη πολιτικών δυνατοτήτων και προσανατολισμών από τους πολιτικούς άρχοντες του ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης) οδήγησαν στο να θρηνούμαι σήμερα μια οικογένεια νέων και δραστήριων ανθρώπων.
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις στο κηδειόχαρτο που αναρτήθηκε την "οικογενειακή φωτογραφία" που ήταν από στιγμές όμορφες.
Ο θεός ας αναπαύσει τις ψυχούλες τους .

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

''Στον αγαπημένο μας φίλο, στην υπέροχη παιδιάτρό μας και στα παιδάκια τους ευχόμαστε καλό ταξίδι''.
Θα σαςθυμόμαστε πάντα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙ ΖΩΗ ΤΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. [ ΛΟΗΣ]

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΛΛΙΠΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ.............
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ!!!!!

Το Προφίλ μας