Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Β. Κωνσταντόπουλος στα Δ.Δ. του Δήμου Σερβίων


Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Βασίλης Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε περιοδεία την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σερβίων. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε κατά σειρά τα Κρανίδια, τις Αυλές, το Προσήλιο, το Πολύρραχο, το Τριγωνικό και το Μεταξά. Ακολούθησε κεντρική ομιλία στο Λιβαδερό μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό στελεχών και φίλων.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στις εκλογές. Κυρίως εστίασε στο οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε η χώρα από την κυβερνητική πολιτική που ακολουθήθηκε από το 2004 έως σήμερα και τις επιλογές του Πρωθυπουργού κατά το διάστημα αυτό. Στη διάρκεια της ομιλίας ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε τα προβλήματα της περιοχής που οι πολιτικές της κυβέρνησης δημιούργησαν και αντιπαρέθεσε διεξοδικά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό εξαγγέλθηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επικεντρώθηκε κυρίως στην Πράσινη Ανάπτυξη και τους τρόπους με τους οποίους η αγροτική οικονομία θα ωφεληθεί. Ως περισσότερο εφικτή και ποιοτική λύση για τους παραγωγούς προτάθηκε η στροφή στα βιολογικά προϊόντα που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του κέρδους των παραγωγών.
Τέλος, υποστήριξε την ενίσχυση ελεγκτικών μηχανισμών εναντίων των καρτέλ τα οποία καταδυναστεύουν τόσο τον παραγωγό όσο και τον τελικό καταναλωτή. Το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου εγγυάται άμεσες λύσεις μέσω της υλοποίησης του προγράμματός του, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ και θα ακολουθηθεί κατά γράμμα από την επομένη των εκλογών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Βασίλη

ai-vreS είπε...

Θεωρούμε ότι οφείλουμε να σεβαστούμε τον αγώνα που δίνει ο κάθε υποψήφιος για την εκλογή του. Μετά τις εκλογές θα τα συζητήσουμε όλα (και τα καλά και τα άσχημα).

Ανώνυμος είπε...

Ο Καιρός: Η Ελλάδα ανήκει... στις εταιρείες δημοσκοπήσεων... ή

Ο Καιρός: Η ελλάδα ανήκει ....στη ΔΕΗ του κου Κωνσταντόπουλου

Το Προφίλ μας