Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Βλατής: «Η γούνα μπορεί να ξαναγίνει η βαριά βιομηχανία του Βοΐου»

«Η γούνα ήταν και πρέπει να ξαναγίνει βασική εξαγωγική δραστηριότητα στηρίζοντας το εισόδημα των κατοίκων της περιοχής», τόνισε κατά την περιοδεία του στο Δήμο Σιάτιστας και τη Γαλατινή ο Γιάννης Βλατής. Χαρακτηριστικό αυτών των συγκεντρώσεων ήταν η παρουσία πλήθους κόσμου που δήλωσε τη συμπαράστασή του στο πρόσωπο του κ. Βλατή και εξέφρασε την επιθυμία της στήριξής του. «Εγκατέλειψαν τον κλάδο της γούνας στην τύχη του με αποτέλεσμα να αυξάνει η ανεργία των γουνεργατών, ενώ με σειρά μέτρων που πήραν επέτειναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση», συνέχισε ο κ. Βλατής.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σειρά άστοχων ενεργειών της κυβέρνησης που «αφαίμαξαν» οικονομικά τον ελληνικό λαό και τον έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου με το πρόγραμμα των 100 ημερών που εκπονήθηκε, στοχεύουμε στην αναθέρμανση της οικονομίας ώστε να ξεκινήσει επιτέλους να λειτουργεί κάτι σ’ αυτόν τον τόπο. Στοχεύουμε στην επαναφορά της χώρας στα κέντρα λήψης αποφάσεων από όπου έχει εξαφανιστεί. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξαναδώσει κοινωνικό πρόσωπο στο κράτος, που εδώ και έξι χρόνια υπάρχει μόνο για τους μεγαλοεισοδηματίες και τους κεφαλαιούχους» σημείωσε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Κλείνοντας την περιοδεία του ο κ. Βλατής ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων λέγοντας: «Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για αλλαγή, για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των κατοίκων του Βοΐου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας