Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Γιάννης Βλατής: Αγροτική ανάπτυξη & φυσικό περιβάλλον τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελίμειας

«Η Ελίμεια είναι ένας τόπος πλούσιος σε ανθρώπους, πολιτισμό και οικονομία. Αυτός ο τόπος αξίζει και πρέπει να έχει μια άλλη αντιμετώπιση από εκείνη της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο Γιάννης Βλατής ανοίγοντας τις ομιλίες του κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε στα Τοπικά Διαμερίσματα της Μηλιάς, του Κήπου, της Καισάρειας, της Κάτω και Άνω Κώμης, όπως και στην πολύ μεγάλη συγκέντρωση του Κρόκου, όπου και έκανε εκτενή αναφορά στο «χρυσάφι» της περιοχής, τον Κρόκο.
«Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει το προϊόν και να το βάλει ως προμετωπίδα των ελληνικών εξαγωγών. Ο Κρόκος Κοζάνης θεωρείται παγκόσμια ως εξαιρετικής ποιότητας και πρέπει να γίνει η αιχμή του δόρατος για τις εξαγωγές μας» τόνισε ο κ. Βλατής, «βελτιώνοντας έτσι το εισόδημα των κροκοκαλλιεργητών». Ο κ. Βλατής στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για το κοινωνικό κράτος.
«Η πολιτεία οφείλει να δημιουργεί υποδομές και δυνατότητες που να μοιράζονται δίκαια σε όλους τους Έλληνες. Οφείλει να παρέχει δωρεάν εκπαίδευση υψηλής στάθμης, υγειονομικές υπηρεσίες και περίθαλψη που να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, και ένα καθαρό περιβάλλον να ευνοεί την αγροτική ανάπτυξη και την ευζωία. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για δίκαιη κοινωνία όταν η ανεργία έχει «χτυπήσει κόκκινο», ούτε όταν πρέπει να περάσει από τους προθαλάμους πολιτικών γραφείων για να βρει δουλειά ένας νέος μας», είπε ο Γιάννης Βλατής και έκλεισε τις ομιλίες του ζητώντας τη στήριξη των κατοίκων: «Η ψήφος σας στο πρόσωπό μου, θα μου δώσει τη δυνατότητα να δουλέψω στην κατεύθυνση υλοποίησης του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλατής εκλέγεται 2ος απο το Πασοκ.Πρώτος ο Κουκουλόπουλος και 3ος ο Αθανασιάδης στον Νομό Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Κοντός ψαλμός αλληλούια... Τα δικά μου προγνωστικά πάντως λένε Λωτίδη-Κουκουλόπουλο-Αθανασιάδη. Ο Λωτίδης έχει συσπειρώσει πάλι όλο τον κόσμο της Εορδαίας. Ενώ ο Πάρης ξεκίνησε δυναμικά, τώρα δεν παίρνει στην Πτολεμαίδα τίποτε. Ο εμπορικός κόσμος ειδικά δεν θέλει ούτε το όνομά του να ακούει. Κάτι πήγε να κάνει στα χωριά του Μουρικίου με την υποστήριξη του πρώην νομάρχη Ανδρεάδη αλλά απ΄ότι μαθαίνω θα εξελιχθεί σε μπούμεραγκ και για τους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Απέχετε πολύ απο την εικόνα που υπάρχει...

Π.Π.


Υ.Γ. Περισσότερα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη η δημοτικότητα του Πάρι και στα χωριά της Εορδαίας αλλά και στην Πτολεμαίδα όπου οι αντίπαλοι του Δημάρχου Τσιούμαρη έχουν κάνει σημαία την εκλογή του Πάρι.

Σε καλή θέση βρίσκεται και ο Αθανασιάδης όπου δεν χάνει ουσιαστική μερίδα των ψηφοφόρων του δεδομένου τις πιέσεις που υπάρχουν από τον π. υφυπουργό κ. Λωτίδη ο οποίος μάλλον καταλαμβάνει την 4η θέση προς το παρόν αφού η δυναμική του κ. Βλατή είναι σε ανιούσα.

Στην 5η θέση και μακρια από τους υπόλοιπους και χωρίς πιθανότητες εκλογής βρίσκονται κοντά ο κ. Κωνσταντόπουλος με την κ. Μπούρτζου οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη για την τιμητική αυτή θέση.

Τελευταία η κ.Σπόντη η οποία κακώς συμμετείχε σε αυτή την εκλογική διαδικασία αφού άφησε έξω νέους ανθρώπους που μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερ το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε Χαζά.Πρώτος είναι ο Κουκουλόπουλος, είναι πανευρωπαικά γνωστός, ηταν και πρόεδρος ΚΕΔΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

O Πάρις που απέχει έτη φωτός από πολλούς άλλους στο ΠΑΣΟΚ δεν κυνηγάει απλά να βγει βουλευτής. Κυνηγά και την πρώτη θέση γιατί κάθε άλλη θέση θα είναι για αυτόν αποτυχία.Άρα έχει διπλό άγχος για αυτό και πρέπει να προσέξει τα παιχνίδια με τις δισταυρίες.Επειδή όμως είναι βέρος Κοζανίτης και οι Κοζανίτες όπως λένε έχουν μάτια και στο κώλο δεν πιστεύω να την πάθει...Βέβαια η κάλπη είναι πάντα "γκαστρωμένη" και καμιά φορά βγάζει και ζαβά παιδιά.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο 9.19 ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...


Π.Π.

pontios είπε...

Γ.Βλατή αληθεύει ότι ένα χρόνο δεν έκανες ούτε μία ερώτηση στη Βουλή?
Στην χθεσινή του εκπομπή ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος μας είπε πως ήσουν ο πιο ήσυχος στη Βουλή. Μιλιά δεν έβγαλες…
Τι έγινε σου φαγε Ο Πάρις τη γλώσσα?

Ούτε μια ερώτηση ρε συ? Κανένα θέμα που απασχολεί το Νομό δεν βρήκες? Μήπως όλα βαίναν καλώς ή δεν κατάλαβες πως ήσουν αντιπολίτευση?
Και τώρα περιμένεις να σε ξαναψηφίσουμε?

Το Προφίλ μας