Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Μητροπολίτη και υφυπουργού

Έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο μητροπολίτη Πειραιώς και τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη με αντικείμενο ένα τετρακίνητο εννεαθέσιο όχημα Cherokee συνέβη νωρίτερα σήμερα (σ.σ. χθες) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας. Περιμένοντας να αφιχθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελασσόνα, ο κ. Σεραφείμ θυμήθηκε ότι ο κ. Ζώης δεν ενέκρινε τη χορήγηση από τον ΟΔΔΥ μικρού οχήματος για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη στέγη γερόντων Άγιος Σπυρίδων. "Το υπουργείο Εσωτερικών δεν χορηγεί οχήματα hummer παρά μόνο στο στρατό" ήταν η απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών. "Αυτό είναι ψέμα δεν λέτε την αλήθεια" ανταπάντησε ο μητροπολίτης Πειραιώς και πρόσθεσε "Εγώ είμαι άντρας και δεν έχω πρόβλημα να σας το πω. Λέτε ψέματα". Εμφανώς ενοχλημένος ο μητροπολίτης Πειραιώς συνέχισε "Δεν κάνατε τίποτα και με αυτά που λέτε θα φάτε "μαύρο" δαγκωτό στις εκλογές θα σας δώσουμε μαύρο δαγκωτό". ο υφυπουργός Εσωτερικών ξαφνιασμένος από την αντίδραση του μητροπολίτη το μόνο που επαναλάμβανε μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο στους έκπληκτους ιεράρχες, τους βουλευτές, τους πολιτευτές και τους τοπικούς παράγοντες που παρακολουθούσαν τη συζήτηση "Δεν μπορούσε το υπουργείο να διαθέσει Hummer".
O δυναμικός μητροπολίτης σηκώθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα όταν o δήμαρχος Λάρισας κ.Κώστας Τζανακούλης αντέδρασε και του είπε πως μιλάει έτσι στον υπουργό, για να λάβει την απάντηση: "Δέκα ημέρες σας έμειναν ακόμα, δέκα ημέρες σας έμειναν".
Αργότερα συνεργάτες του μητροπολίτη διευκρίνισαν πως η αντίδραση του κ. Σεραφείμ αφορούσε ένα εννεαθέσιο αυτοκίνητο τύπου van που ζητούσε η μητρόπολη για τους ηλικιωμένους και όχι jeep τύπου hummer όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών. Άφηναν δε να εννοηθεί πως το εν λόγω όχημα κατέληξε σε πρόσωπο που συνδέεται με το περιβάλλον του υφυπουργού.
Πηγή: amen.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού σας πήραν χαμπάρι ως και οι δεσποτάδες, τι περιμένετε να κάνει ο απλός λαός; Όχι απλά μάυρο, αλλά κατάμαυρο θα φάτε κύριοι της Νεάς Δεξιάς και θα είναι και ανεξίτηλο. Θα περάσουν 3 τετραετίες για να σας φύγει. Θα δείτε ποσοστά από τους σιωπηλούς αθώους δεξιούς που δεν αντέχουν να διακιολογούν άλλο τις κουτσουκέλες σας στον κόσμο.

Το Προφίλ μας