Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Λ. Λωτίδης: Τα προβλήματα απαιτούν γνώση, εμπειρία και συνέπεια

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ φέρνουν ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία, επανερχόμαστε στην ουσία της πολιτικής» τόνισε ο Λάζαρος Λωτίδης σε ομιλίες του στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας στην Αιανή και στα δημοτικά διαμερίσματα Κλείτος, Κοίλα, Βατερό, Καρυδίτσα, Κάτω Κώμη, Ροδιανή Αγία Παρασκευή την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου. Ο κος Λωτίδης αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη «να ακολουθήσουμε ένα άλλο αναπτυξιακό πρότυπο που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε νέους κλάδους».
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη αποσαφηνίσει τη φιλοσοφία του νέου αναπτυξιακού προτύπου και αμέσως μετά τις εκλογές θα υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα που όχι μόνο θα βγάλει τη χώρα από την πολυδιάστατη κρίση, αλλά θα τονώσει την οικονομία μας και θα φέρει ξανά την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας, που τα τελευταία χρόνια έζησε μια στασιμότητα άνευ προηγουμένου, με μία κυβέρνηση που πραγματικά δεν είχε κανένα έργο στο Νομό Κοζάνης. Ας θυμηθούν οι πολίτες πόσα έργα έγιναν στο Νομό μας από το 1993 έως το 2004 και ας κάνουν τη σύγκριση με την τελευταία εξαετία ».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές ο παπαγαλισμός γενικόλογων συνθημάτων βολεύει όλους όσους δεν έχουν να προτείνουν κάτι δικό τους. Πιο είναι όπως το νέο αναπτυξιακό πρότυπο; Μήπως η πράσινη ανάπτυξη; Μα τότε θα πρέπει να κλείσουν όλοι οι λιγνιτικοί σταθμοί και ασφαλώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας εκεί που θα στηθούν τα αιολικά και τα φωτοβολταϊκά πάρκα. Όχι όμως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λωτίδη,
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βιντεάκι και πες μας σε πόσα από τα σκάνδαλα που αναφέρει συμμετείχες; Αν πεις πως δεν συμμετείχες σε κανένα, τι έκανες για να τα αποτρέψεις;
http://www.youtube.com/watch?v=eBJOOa0mv_A&feature=player_embedded#t=183

Ανώνυμος είπε...

Ο Λωτίδης έχει τη στόφα του παλαιοκομματικού στελέχους.
Αν έπρεπε να γίνει ανανέωση θα ήταν έξω από το ψηφοδέλτιο.
Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι ότι όταν στελέχη με τέτοιες νοοτροπίες συμμετέχουν δεν μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα;
Αν και διετέλεσε υφυπουργός μετά βίας καταλαμβάνει την 4η θέση. Και πάλι καλά να λέει.
Τέλος πάντων. Ελπίζω στιε επόμενες εκλογές που σίγουρα δε θα είναι μακριά (Μάρτιο το βλέπω) να είναι εκτός ψηφοδελτίου.

Τώρα όσον αφορά τα σχόλια για τις θέσεις που καταλαμβάνουν οι υποψήφιοι δε φαίνεται να αλλάζουν και πολλά.
ΚΟυκουλοπουλος
Αθανασιάδης
Βλατής
μοίαζουν να είναι οι τρεις που θα καταλάβουν τα βουλευτικά αξιώματα.
Οι περισσότεροι των επιτελείων εκεί συγκλίνουν και ήδη κάποιοι έχουν αλλάξει ρυθμό και μειώσει έξοδα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι από τους υφυπουργούς που διαχειρίστηκαν πολύ χρήμα και δεν ακούστηκε τίποτα σε βάρος του. Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να λέτε, αλλά για το ήθος του και την τιμιότητά του δεν μπορείτε να του προσάψετε τίποτε απολύτως. Και το κυριώτερο κάνει τον προεκλογικό του αγώνα χωρίς κτυπήματα κάτω από την ζώνη. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.....

Ανώνυμος είπε...

Λάζαρε καλή επιτυχία. Η νίκη είναι δική σου. Μην ακούς τίποτα. Ο λαός ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

@ 26 Σεπτέμβριος 2009 12:11 μμ Σκάνδαλο δεν είναι μόνο η υπεξαίρεση χρημάτων. Σκάνδαλο είναι και οι παράνομοι διορισμοί, οι ευνοϊκές μεταθέσεις του παιδιού του γλύφτη σε βάρος ενός άλλου παιδιού. Αλλά το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι να καταπίνεις την γλώσσα σου όταν ο υπουργός σου ή κάποιοι άλλοι του κόμματός σου, είναι βουτηγμένοι στη λάσπη μέχρι το λαιμό και συ να μη μιλάς.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον Λάζαρο.
Μαχόμενος πάντα για το καλό του τόπου,χωρις πολλες ψευτικες υποσχέσεις χωρίς πολύ χρήμα, χωρίς πολλά λόγια.Πολλές οι πράξεις και τα έργα του όμως.
Κάποιοι ενοχλούνται που δεν τους πουλάει φύκια για μεταξωτες κορδέλες, που δεν του γλύφει όπως οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευετες των κομμάτων όλων.
Ο άνθρωπος είναι Πολιτικός με Π κεφαλαίο.Γνώστης της πολιτικής και των προβλημάτων του τόπου μας.
Καλή επιτυχία στον Λάζαρο και στο ΠΑΣΟΚ μας.

Υ.Γ. Δυστυχως μόνο μια φορά δεν εκλεχθηκε ο Λάζαρος και κατάφεραν να κλείσουν ή να υπολειτουργουν οι μονάδες στα Νοσοκομεία μας.

Το Προφίλ μας