Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Όλοι στις 7.00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Σερβίων!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Πνευματικόν Κέντρον δεν εκατασκευάσθει, εξ' αιτίας των προγενεστέρων δημάρχων της 10ετίας 90.Ο νυν δημαρχος, εχει επιδείξει έντονον ενδιαφέρον για την κατασκευήν του και προγραματικώς αναμένεται η υλοποίησις του.Ως εκ τούτου η Madame Νανοπούλου, υπέπεσεν σε σφάλμα τυπογραφικόν, στην πρόσκλησιν της και η αιτία καταλογίζεται στον δαίμονα του Τυπογραφείου..
Σημειώστε Τυπογραφικόν λάθος και ως εκ τούτου, μην ειρωνεύεσθε την Υποψηφία Νανοπούλου, η οποία επιδεικνύει εντονον ενδιαφέρον για τα προβλήματα της Μείζονος περιοχής Σερβίων και άμα τη εκλογή της, θα ενδιαφερθεί ενεργώς για την επίλυσιν των!!

Ανώνυμος είπε...

Ακομα να μπει το σχόλιον?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τζίφος. 10 άτομα ήταν στη Νανοπούλου. Κι αυτοί ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του κοκολιού γιατί μετά είχαν δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται οι υπόλοιποι έψαχναν το ... πνευματικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριον 8:14μμ "και άμα τη εκλογή".Κύριεν μου "ο άμας ο νάχας και ο νάβρας ψώφσαν".....

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο κ Δήμαρχος λέει στην Κοζάνη ότι έφτιαξε και πνευματικό κέντρο;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η Κ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΧΑΛΑΛΗ ΣΟΥ . ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΤΑΞΕΣ, ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

To Πνευματικόν Κέντρον Σερβίων, Κύριοι, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί απο τους λεγόμενους μεγάλους Δωρητάς εξ ΗΠΑ αδελφων Τουλούμη. Το εργον ουδέποτε υλοποιήθει και οι λόγοι μπορούν να εκτεθούν λεπτομερώς, απο τον τέως Πρόεδρον του ΜΟΣ Κον Κοσμάν, ο οποίος επι 5ετίαν διαλαλούσε μέσω της εφημερίδος Σερβιώτικα, τις προθέσεις των Μεγάλων Δωρητών, με διάθεσιν 500.000 δολλαρίων, που ηθελαν το κτίριον να κατασκευασθεί με δικά τους -πολιτικού μηχανικού- σχέδια και να εχουν την αποκλειστικήν επίβλεψιν και διοίκησιν.
Τουτέστιν, το έργον δεν επραγματοποιήθει...
Δεν φταίει, ούτε η δημοτική αρχή, που δεν εγινε εργο, παρότι παρήχετο ο χώρος κατασκευής, οι Αφοι Τουλούμη, άλλαζαν συνεχώς θέσεις, με αποτέλεσμα να μην γινονται αξιόπιστοι συνομιλητές...
Και ετσι το εργον, έμεινε μόνο στα χαρτιά...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι σας λεει ο κοκολιος; το πνευματικο κέτνρο δεν εγινε γιατι ο ιδιος ο δημαρχος ζητησε να απενταχθει απο προγραμμα του υπουργειου αναπτυξης. για πρωτη φορα στα χρονικα εγινε αυτο και εγινε μονο στα σερβια. και ασε τους τουλουμηδες στην ησιχια τους

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως που ενθυμούμε κάτι σχέδια από τας ΗΠΑ μου ενθύμιζαν το καπιτόλιο να πω. τον λευκόν οίκον να πω... είχε και έναν τρούλο στην μέση που ταίριαζε τσιφ με την πόλη μας...

Το Προφίλ μας