Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση - κόλαφος του Συνασπισμού

Το γραφείο της Πολιτικής Κίνησης του Συνασπισμού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Υπό αίρεση η συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης
Μετά την αποχώρηση του επί 19 έτη Δημάρχου Κοζάνης κ. Π. Κουκουλόπουλου και την πιθανή μεταπήδηση του στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι φανερό ότι αλλάζουν άρδην τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πόλης μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΝ Κοζάνης στήριξε τον συνδυασμό «Κοζανίτικη Ενότητα» τόσο πολιτικά όσο και με την ιδιαίτερη προσφορά των μελών του από θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του δήμου. Προσφορά που αναγνωρίστηκε από τους συμπολίτες μας, κατατάσσοντάς τους στις πρώτες θέσεις σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Αυτή τη συνεργασία την τιμήσαμε έως σήμερα, παρά τις δυσκολίες, που στη διαδρομή της συνάντησε. Στο ίδιο πνεύμα επιδιώξαμε να βρεθούμε με τον απελθόντα Δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουμε τα της επόμενης ημέρας. Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ διότι ο κ. Κουκουλόπουλος δεν βρήκε χρόνο! λόγω του προεκλογικό του αγώνα Απόδειξη ότι δρομολόγησε ο ίδιος την πορεία της διαδοχής του και δείγμα του πώς αντιλαμβάνονται, τόσο ο ίδιος όσο και το ΠΑΣΟΚ, την ενότητα και τις συνεργασίες. Αντί του διαλόγου και της διαβούλευσης επικράτησε η λογική της κομματικής αλαζονείας. Έπειτα από τα παραπάνω, το γραφείο της Πολιτικής Κίνησης του ΣΥΝ Κοζάνης πρότεινε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του ΣΥΝ σ. Τ. Σιώμου να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου, αναγνωρίζοντας έτσι την πολυετή προσφορά της, την εμπειρία της στο δήμο και την ευρύτατη αποδοχή της στην τοπική κοινωνία, πέρα από κομματικούς σχηματισμούς. Η σ. Τ. Σιώμου αποδέχθηκε την πρόταση με το γνωστό αποτέλεσμα. Η όλη μεθόδευση με την προδιαγεγραμμένη εκλογή του νέου Δημάρχου θέτουν υπό αίρεση τη συνέχεια της συνεργασίας μας στον συνδυασμό της «Κοζανίτικης ενότητας.
Υ.Γ. Συγχαίρουμε τον «Θαρραλέο» που στο φύλλο της 14ης Σεπτεμβρίου του «Θάρρους» πέτυχε διάνα στην καταμέτρηση των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΝ και τους έβγαλε δύο. Αυτός κάτι ήξερε… Τώρα ξέρουμε και εμείς για τους καιροσκόπους των συνεργασιών.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dld twra o sun/suriza fwnazei gia tn karekla i mou fainetai?? . "Όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΝ Κοζάνης στήριξε τον συνδυασμό «Κοζανίτικη Ενότητα» τόσο πολιτικά όσο και με την ιδιαίτερη προσφορά των μελών του από θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του δήμου". afou sumfwnoun pantou k panta se politiko epipedo stis topikes koinwnies me to pasok k sunergazontai gt n psifisei kp suriza??????

Ανώνυμος είπε...

Κόλαφος για ποιον ακριβως;;;;;;

Π.Π.

ai-vreS είπε...

...Για την Κοζανίτικη ενότητα.

Ανώνυμος είπε...

1. Και είναι μόνο η αρχή...
2. Υπάρχουν φήμες και για παραιτήσεις...
3. Απορία: Γθατί στο ΣΥΝ δεν εξέδωσαν αυτή την ανακοίνωση πριν τη διαδικασία, αφού δεν είχαν συναντηθεί με κανέναν; Αλλά κατόπιν εορτής; Εάν είχε εκλεγεί η Τάσα Σιόμου, θα έθεταν θέμα συνεργασίας; Όχι!
4. Γιατί δεν τους προβληματίζει το ότι δεν ψήφισαν την κυρία Σιόμου όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ;
5. Μήπως κάποιοι...εξώθησαν το θεμα σε αυτό το σημείο, για να έχουν άλλοθι το 2010;Απλά ρωτάω...
6. Στο Δήμο Κοζάνης, ανεξάρτητα από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ήδη νέες δυναμεις, νέα παιδια και κινήσεις για αλλαγές σε πρόσωπα και συνδυασμούς. Είναι νωρίς ακόμη, αλλα είναι μια αρχή.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

παντα ενημερωμενος ο δημοσιογραφος

Ανώνυμος είπε...

<< ARXISAN TA ORGANA SHKO APO TH THESH SOY
XOREPSE ZEIMPEKIKO LYGISE TH MESH SOY>>

H ISTORIA DEN ALLAZEI POTE....MOLIS FYGEI O HGETHS(AS POYME HGETHS) TARAZETAI TO OIKODOMHMA..
EKTOS AN KOITAKSOYN TI EKANE O PROHN KAI VOULONE TA STOMATA.EVAZE SE THESEIS KALES TOYS FONASKONTES KAI TOYS VOYLONE TO STOMA...

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Σιώμου είναι στον ΣΥΡΙΖΑ; Πως νόμιζα ότι είχε προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ ή καλύτερα ότι διαπραγματευόταν μόνη της τα της συνεργασίας με τον πρών δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥ-ΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝ-ΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝ-ΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την αίσθηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝ ο καθένας βολεύεται με την καρέκλα του.Και μάλλον οι καρέκλες είναι πιο πολλές από τους ψηφοφόρους...

Υ.Σ.1.Έχω πρόβλημα φαίνεται γενικά με τους "βολεμένους" και ειδικά με τους "αριστερούς βολεμένους".

Υ.Σ.2.Θα στεναχωρήσω αρκετούς φίλους αλλά....


Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από site της Κοζάνης
Ερώτηση 1: Υπήρχε ή όχι προγραμματική συνεργασία μεταξύ της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Συνασπισμού και της Κοζανίτικης Ενότητας;
Ερώτηση 2: Η συνεργασία υπήρχε στο πρόσωπο του Πάρι Κουκουλόπουλου ή επάνω σε προγραμματική συμφωνία;
Ερώτηση 3: Γιατί αθετεί την προγραμματική συμφωνία η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Συνασπισμού; Μήπως δεν εφαρμόζεται η προγραμματική συμφωνία από πλευράς των άλλων συμμετεχόντων στον συνδυασμό Κοζανίτικη Ενότητα; Εαν ναι, να το καταγγείλει και να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία.
Ερώτηση 4: Ήταν ή δεν ήταν νόμιμη η εκλογή του νέου δημα΄ρχου στις εσωτερικές διαδικασίες;
Ερώτηση 5: Από πότε οι μειοψηφίες θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους στις πλειοψηφίες;
Ερώτηση 6: Από πότε τα κόμματα θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους σε εκλεγμένους εκπροσώπους του Δήμου;
Ερώτηση 7: Εάν η υποψήφια του Συνασπισμού στις εσωτερικές διαδικασίες είχε εκλεγεί δήμαρχος, θα υπήρχε η ανακοίνωση του Συνασπισμού για άρση της συνεργασίας;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙ.ΝΕΤ.ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ...ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

Π.Π.

Νίκος και Γιάννης είπε...

Ερώτηση 8: Αν δεν πήγαινε καλά ο Κουκουλόπουλος στο νομό θα ετίθετο θέμα;

Ανώνυμος είπε...

"Ανακοίνωση-βόμβα" στην εφημερδία "Ανακοίνωση-κόλαφος" εδώ. Πλιατσο μας δουλεύεις.

Το Προφίλ μας