Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Είμαστε πολιτικά όντα τελικά: τηλεθέαση του debate

Μεγάλο ενδιαφέρον για την τηλεοπτική αναμέτρηση Καραμανλή- Παπανδρέου δείχνουν τα νούμερα της τηλεθέασης από την AGB. Πρώτο κανάλι η ΝΕΤ στη διάρκεια του debate, ενώ πρώτο το MEGA στα δελτία ειδήσεων.
Δελτίο Ειδήσεων
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 24,5
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,2
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 11,4
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9,3
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 7,9

DEBATE (20:15-21:30)
NET 22,1
MEGA 22,0
ANT 19,3
ALPHA 7,2
ALTER 6,7
STAR 6,2
Πηγή: stavros-marinis.blogspot.com και http://www.agbnielsen.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διπλωματικοί κύκλοι στην Αθήνα εκτιμούν το τελικό αποτέλεσμα και αναδεικνύεται η άνετη νίκη του Πασοκ, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση και 154 έδρες.
Η ΝΔ θα υποστεί βαριά ήττα, ενω αξιοσημείωτο είναι η Μή είσοδος του Συριζα στην Βουλή.
Το ΛαΟς θα εχει εντυπωσιακή άνοδο και θα είναι το 4ο κόμμα, ενω αντιστοιχα μπαίνουν στην Βουλή και οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 4%!
Το ΚΚΕ διατηρεί την τρίτη θέση, με 8%...

Ανώνυμος είπε...

Γενική επίθεση σχεδόν όλων των ΜΜΕ κατά του Καραμανλή εξ αιτίας της καλής του παρουσίας χθες στην τηλεμαχία, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ανατροπή του ήδη διαμορφωθέντος κλίματος.
Είναι καταπληκτικό το ότι ο Καραμανλής έχει εναντίον του όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. Ο μη τέλειος Καραμανλής, στα πεντέμισυ χρόνια που κυβέρνησε έκανε ένα λάθος. Ένα ολέθριο λάθος, που οφειλότανε στην πλήρη άγνοια όλων των Έλλήνων πολιτικών για το πως πράγματι πρέπει να κυβερνάει ένας διοικητής. Κυβέρνησε λοιπόν ο Καραμανλής χωρίς...

να έχει τον έλεγχο της Ε.Υ.Π. και της κρατικής ασφάλειας και βεβαίως των ΜΜΕ. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι σε μία ευνομούμενη δημοκρατία αυτό δεν απαιτείται. Ποιός σας είπε όμως ότι έχουμε ευνομούμενη δημοκρατία;
Ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης και το ΟΧΙ στα Σκόπια και τον Μπους καθάρισαν τον Καραμανλή που δεν ζήτησε και βέβαια δεν πήρε καμία βοήθεια από τον Πούτιν, αφού για να το κάνει αυτό έπρεπε να σπάσει αυγά και μάλιστα πολλά και με τρόπο πολύ έντεχνο.
Εκείνο που επιβεβαιώθηκε είναι η απόλυτη εξουσία των ΜΜΕ που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών οποιουδήποτε κράτους, που πράγματι αποτελούν κοπάδια προβάτων στο έλεος οποιασδήποτε προπαγάνδας.

Ανώνυμος είπε...

Μην λές παπαριές.Το αποτέλεσμα μετράει.
Κυβέρνησε, ε.Εκανε πλουσιότερους τους Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη,Βατοπεδινούς κλπ
Στις 4/10 να δεις το αποτελεσμα...
Που θα κρυφτεί ο σεμνός και ταπεινός?
Θα πάει στο Βατοπέδι, παρέα με τον Εφραίμ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.15 μάλλον βλέπεις φαντάσματα ή μεγάλη φαντασία έχεις.Τα ΜΜΕ είναι αυτά που πολέμησαν τον ΓΑΠ όσο κανέναν άλλο.Τα ΜΜΕ τώρα κατάλαβαν ότι το παιχνίδι για τον Καραμανλή είναι χαμένο.Χαζοί είναι τώρα να ποντάρουν σε ΚΟΥΤΣΟ άλογο;Γιαυτό γλύφουν τώρα τον ΓΑΠ.Τα ΜΜΕ δεν έχουν "τσίπα" απλά μόνο συμφέροντα εκφράζουν....Τώρα ο αέρας είναι με το ΠΑΣΟΚ.Τα ΜΜΕ ψηφίζουν πάντα Ο.Φ.Α (όπου φυσάει αέρας)......

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ta mme ka8orizoun to POU fusaei o anemos!!!!!
mn trelaineste!!!

Το Προφίλ μας