Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Εμποροπανήγυρη στα Σέρβια

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη στα Σέρβια «Νιάημερος» που θα διαρκέσει ως και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην περιοχή «ΓΗΠΕΔΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑ». Για μια ακόμη χρονιά ένας χώρος μεγάλος και καλά οργανωμένος θα αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες. Η Εμποροπανήγυρη των Σερβίων, μια παράδοση για την ευρύτερη περιοχή, είναι χώρος συνάντησης και ανταλλαγής προϊόντων με ιστορία που χάνεται στο βάθος του χρόνου . Με τα χρόνια έχει εμπλουτιστεί και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για καλό φαγητό, διασκέδαση και αγορές. Βασικά χαρακτηριστικά της Εμποροπανήγυρης Σερβίων η μεγάλη εμπορική κίνηση και οι καλές τιμές στα προϊόντα που προσφέρονται. Μαλλί της γριάς, χαλβάς, σουβλάκια, ψητά, κεμπάπ και άλλες νόστιμες λιχουδιές συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου και στο μεγάλο παζάρι που δημιουργείται μπορεί κανείς να βρει κάθε λογής προϊόντα. Η διασκέδαση κορυφώνεται στο Λούνα Πάρκ που είναι ένας μοναδικός τόπος ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.
Ο Δήμος Σερβίων έχει εξασφαλίσει εγκαταστάσεις για τους πωλητές και τους εκθέτες προϊόντων ενώ όπως κάθε χρόνο έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία από τις υπηρεσίες του Δήμου σε ότι αφορά την καθαριότητα και την ασφάλεια του χώρου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕμποροΠανήγυρις Σερβίων, είναι ενας θεσμός, με μακραίωνην παράδοσιν για την ιστορίαν της πόλεως. Αποτελεί πόλον ελξεως υψίστης εμπορικής κίνησης και πολλών επισκεπτών. Συμβάλλει εις την οικονομικήν τόνωσιν της πόλεως και αποτελεί τον σημαντικότερον ετήσιον θεσμόν της πόλεως των Σερβίων. Η Εμποροπανήγυρις Σερβίων έχει αποκτήσει πανελλαδικήν αίγλην και θεωρείται η καλυτέρα Πανήγυρις εις την Δυτικήν Μσκεδονίαν.
Και φέτος, αναμένεται να επισκεφθουν την ενδοξον Εμπροπανήγυριν Σερβίων μέγας αριθμός επισκεπτών και τουριστών ανά την Επικράτειαν, καθώς δε και πλήθος υποψηφίων Βουλευτών,μια και ευρισκόμεθα εις έντονον προεκλογικήν περίοδον!

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμο το πανηγύρι για τον τόπο, ειδικά εάν τα λεφτά από τα ενοίκια πηγαίνουν στα ταμεία !!

Ανώνυμος είπε...

tosa lefta pairnoun kathe xrono apo tous xwrous pou noikiazoun k ta trwne oi malakes tou dhmou..k eseis oi ypoloipoi malakes pate k tous ksanapshfizete..

Το Προφίλ μας