Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Β. Κωνσταντόπουλος σε Δ.Δ των Σερβίων και Βελβεντό

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης Βασίλης Κωνσταντόπουλος επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Ροδίτη, Λευκάρων και Νεράιδας. Κατά τις επισκέψεις του στα παραπάνω δημοτικά διαμερίσματα ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σε θέματα που αφορούν τους κατοίκους των δημοτικών αυτών διαμερισμάτων, δηλαδή το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την υγεία την κοινωνική ασφάλιση και της ανάπτυξης της υπαίθρου. Εξηγήθηκε ιδιαίτερα η εφαρμογή του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή με έμφαση στην πράσινη ανάπτυξη. Το ενδιαφέρον των κατοίκων υπήρξε μεγάλο, ιδιαίτερα σε θέματα αμπελουργίας και σε θέματα που αφορούν συνενώσεις παραγωγών και τη δημιουργία ομάδων παραγωγών. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ενισχύσει τις προσπάθειες αυτές με επενδυτικά κίνητρα, με εκπαίδευση των παραγωγών και τη δημιουργία υποδομών για τη διευκόλυνση του έργου των ομάδων αυτών.
Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντόπουλος μετέβη στο Βελβενδό όπου μίλησε σε κεντρική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Ο κ. Κωνσταντόπουλος στην ομιλία του ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της υπαίθρου, επίσης κατέθεσε μερικές σκέψεις για το πώς ο ίδιος βλέπει την ανάπτυξη της περιοχής νότια της Κοζάνης που περιβάλλει τις δύο λίμνες Πολυφύτου και Ιλαρίωνα. Τόνισε ότι η περιοχή συνολικά πρέπει να αναπτύξει συλλογική συνείδηση για την ανάπτυξή της και ότι δεν επιτρέπεται στις σημερινές συνθήκες να αναπτύσσονται ανταγωνισμοί μεταξύ περιοχών. Ακολούθησε δημιουργικός διάλογος όπου κατατέθηκαν από τους συμμετέχοντες απόψεις για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Μια από αυτές, του πρώην προέδρου του ΣΕΠΟΠ Βελβενδού ήταν η εξάπλωση της δενδροκαλλιέργειας σε όλη την περιοχή νότια της λίμνης Πολυφύτου όπου λειτουργεί εκτεταμένο αρδευτικό δίκτυο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιάείναι η "πράσινη ανάπτυξη" που ευαγγελίζεται ο υποψήφιος Βουλευτής? Ας ξεκαθαρίσει τη θέση του πρώτα με το ορυχείο που θα καταστρέψει το χωριό του

Ανώνυμος είπε...

Άσε 9.24 μη το ανοίξουμε το θέμα αυτό. Ακούσαμε πολλά και μάλλον θα είναι άδικο για τον ίδιο να ξανατοποθετηθεί. Τόση προσπάθεια να πείσει ότι θέλει την πράσινη ανάπτυξη αλλά το ορυχείο ορυχείο. Τώρα πως θα παντρέψει την ανάπυξη της περιοχής με την καταστροφή της δε μπορώ να το καταλάβω ούτε εγώ με τις αγνές μου προθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης τα πήγε πάρα πολύ καλά χτές στην συνέντευξή του στον Κο Καρυπίδη στο Flash.
¨Εδωσε απαντήσεις για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τα πήγε καλά τηλεοπτικά, αλλά οι πιθανότητες εκλογής του, είναι ελάχιστες.Εχει βέβαια αναγνωρισιμότητα στην περιοχή Σέρβια-Βελβεντό, αλλά στην περιοχή Εορδαίας και Βοιου δεν τον γνωρίζει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνεις για την αναγνωρισιμότητα του, στην περιοχή Εορδαίας και Βοιου, ΕΓΙΝΕ γνωστός ΕΔΩ και ΧΡΟΝΙΑ απο την ΔΡΑΣΗ του και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ του ως ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 2:05 κόψε λίγο.
Όλοι τον κράζουνε εκεί. Για ποια ανθρωπιά μιλάς.

Ανώνυμος είπε...

Το λέω "στην νύφη να το ακούει η πεθερά".

ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει τι γνώμη έχουν οι εργαζόμενοι του Νοτίου Πεδίου και οι συγχωριανοί του???

Με τι κριτήρια τον επέλεξε???

Δεν υπήρχαν άλλα στέλεχη να προωθήσουν για να εκπροσωπηθεί το κίνημα???

ή

ΜΌΝΟ τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ θέλει να το τιμά το ΚΙΝΗΜΑ???

Το Προφίλ μας