Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας των ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές στις 25 Ιούνη,

Το πρόγραμμα της  πολιτικής δραστηριότητας των ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές στις 25 Ιούνη, για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, είναι:

Πέμπτη 8/6

-Στις 10.30  πμ ,περιοδεία στα καταστήματα της οδού  Παύλου Μελά στην Κοζάνη από κλιμάκιο της ΚΟΒ Κέντρου   και στην εταιρεία Balkan electric  περιοδεία κλιμακίου με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη υποψήφια βουλευτή Κοζάνης.

-Στίς 8.00 μ.μ. σε συγκέντρωση, στο καφενείο  "fair play", στη Νεάπολη Βοίου Κοζάνης θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη , υποψήφια βουλευτής Κοζάνης

Παρασκευή 9/6

-Στις 10.30 πμ,  η ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης οργανώνει περιοδεία στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης -------Στις 11 π.μ. κλιμάκιο της ΚΟΒ Κέντρου Κοζάνης, θα περιοδεύσει στα καταστήματα της οδού Τράντα                     --Στις 8 μ.μ.  Η ΚΟΒ Σερβίων οργανώνει συγκέντρωση   στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων . Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη και θα χαιρετήσει ο Μανώλης Θεοδωρίδης, υποψήφιοι βουλευτές στην ΠΕ Κοζάνης.

Σάββατο 10/6

-Στις 7.00 μ.μ. , θα πρεγματοποιηθεί περιοδεία από κλιμάκιο της ΚΟΒ Νοτιοδυτικής Πόλης Κοζάνης, στα χωριά Ξηρολίμνη-Σκήτη και Αλωνάκια.                                                                                                                                                                       --Στις 7 μ.μ. Η ΚΟΒ Καμβουνίων οργανώνει συγκέντρωση στο Τρανόβαλτο. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη και θα χαιρετήσει ο Μανώλης Θεοδωρίδης, υποψήφιοι βουλευτές στην ΠΕ Κοζάνης.

Κυριακή 11/6

-Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στην Άνω Κώμη και Καισαρειά από κλιμάκιο της ΚΟΒ Άνω Κώμης, με επικεφαλής  την Τίνα Κουζιάκη υποψήφια βουλευτή Κοζάνης .                                                                                                                         -Στις 11π.μ. σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο Δεσκάτης Γρεβενών , θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας .                                                                                                                                             -----Στις 11 π.μ. Περιοδεία στα Κορέστεια από κλιμάκιο των ΚΟ Καστοριάς με επικεφαλής την Τόνια  Σαλβαρίνα υποψήφια βουλευτή Καστοριάς.                                                                                                                                                  -Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στο Νεστόριο στο καφενείο του Σταύρου, θα μιλήσει ο Γιώργος Τίγκας, υποψήφιος βουλευτής.                                                                                                                                                                   -Στις 8.00 μ.μ., περιοδεία στον ΄Αγιο Δημήτριο Κοζάνης, οργανώνεται απο τις ΚΟ  Ενεργειακού Κέντρου, με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη υποψήφια βουλευτή Κοζάνης. Στη συνεχεια θα ακολουθησει λαϊκό γλέντι στο καφενείο "ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ".  

6/6/2023

Από το Γραφείο Τύπου

της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας τοτυ ΚΚΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας