Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Καλλιόπη Βέττα: Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την γενναιότητα, την ικανότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη της Αριστεράς

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε:
 
«Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μια ιστορική στιγμή για την Αριστερά, την προοδευτική παράταξη, τον πολιτικό κόσμο και την ελληνική κοινωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωτοστάτησε στα μεγάλα επιτεύγματα της Αριστεράς και της Ελλάδας, γιγαντώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση σε δύσκολους καιρούς, βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια που την είχαν βάλει η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ρυθμίζοντας το δημόσιο χρέος, ανατάσσοντας την διεθνή μας αξιοπιστία.

Ηγήθηκε με ήθος, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα δίνοντας τιτάνιο αγώνα ενάντια στα μυριάδες προβλήματα αλλά και τις πρωτοφανείς συκοφαντίες και επιθέσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους και τους επικοινωνιακούς τους συμπαραστάτες που, για κάθε ζήτημα, καθιστούσαν υπαίτιο τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Σήμερα, με μια γενναία και συγκινητική απόφαση, άνοιξε τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, δηλώνοντας παρών στις διεργασίες αλλά και τις κοινωνικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Ο κύκλος που έκλεισε με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιστορικός και πετυχημένος. Οι Έλληνες πολίτες αναγνωρίζουν την διαδρομή και τα επιτεύγματά του, η ιστορία θα τον κατατάξει στην χορεία των μεγάλων ηγετών που νοιάστηκαν για την χώρα πάνω και πέρα από την προσωπική τους δικαίωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με τον Αλέξη Τσίπρα παρόντα, θα αναστοχαστεί σε επίπεδο ιδεών, προτάσεων και προσώπων, ενώ σύντομα θα εκλέξει νέο αρχηγό που θα ηγηθεί στον αγώνα για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Να είναι όλες και όλοι σίγουροι, ότι οι αρετές και οι αξίες του Αλέξη, η γενναιότητα, η τιμιότητα, η αποτελεσματικότητα, η ανθρωπιά θα χαρακτηρίζουν και την επόμενη ημέρα, τον επόμενο αρχηγό του Κόμματος.

Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα»


Με εκτίμηση
Γραφείο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Καλλιόπης Βέττα

Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

δ:      Αθήνα: Βουλής 4,T.K.10562
Tηλ:210-3212883 , Fax:210-3706569
Κοζάνη: Ιπποκράτους 8, T.K. 50100
Tηλ: 24610-39207
Πτολεμαΐδα: Παρμενίωνος 1
e:      k.vetta@parliament.gr
vettakalliopi.gr

19 σχόλια:

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

- έκανε ένα αφρικανικού τύπου δημοψήφισμα,
- έφερε το τρίτο μνημόνιο,
- έφερε τον νόμο Κατρούγκαλου,
- έφερε τον νόμο Παρασκευόπουλου,
- έφερε capital controls,
- έφερε τη δήμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια στο υπερταμείο
- έφερε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,
- κατάργησε τον νόμο προστασίας της πρώτης κατοικίας,
- έφερε μείωση του αφορολόγητου,
- πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060,
- έφερε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών,
- εφάρμοσε πολιτική ανοιχτών συνόρων,
- δίχασε τον ελληνικό Λαό με συγκρουσιακή ρητορική σε "φασίστες" και "μακεδονομάχους".

Φοβερή έκφραση της "γενναιότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης της αριστεράς".

Τόσο φοβερή έκφραση που αλλάζει το κόμμα από "αριστερό" σε κάτι άλλο. Η "αριστερά" ως παράκαμψη, δηλαδή. Εφόσον λοιπόν είναι τόσο περήφανοι για την "αριστερά", τότε γιατί την καταργούν για να φτιάξουν κάτι εντελώς "νέο και πρωτόγνωρο;" (σημερινές του δηλώσεις). Επιμένουν ακόμα να μιλούν για "αριστερά", στην οποία σήμερα ο Τσίπρας, με τις δηλώσεις παραίτησής του, της έκανε το μνημόσυνο!

ΥΓ. "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ". (Αρκάς)
Πόσο δε μάλλον για να μην ξαναπιαστείς.


Ανώνυμος είπε...

Τα capital controls ήταν εκβιασμος της ΕΚΤ
Η Ελβετία κάνει αφρικανικού τύπου δημοψηφίσματα; ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Η συμφωνία των Πρεσπών αμφισβητειται πια μόνο από κοντοφθαλμους πεισματάρηδες εθνοκαπηλους . Λύθηκε ένα θέμα στο οποίο ο χρόνος ήταν εις βάρος μας.
Αυτ

Ανώνυμος είπε...

Αυτη τη φορα..αντρικο.. καποιος ανωνυμος..{για να αποφυγει αυτο που επιζητας μες τον ορυμαγδο σου} θα μπορουσε να απαντησει στην μονοπατη ματια σου στην Ιστορια και στα πραγματα...<<Δρυος πεσουσης..πας ανηρ{ανιστορητος] ξυλευεται !

Ανώνυμος είπε...

Ένα οδυνηρό κεφάλαιο στην ελληνική ιστορία κλείνει. Δυστυχώς κλείνει με αρνητικό συνολικό πρόσημο. Δεν θα αναφερθώ σε δημοψηφίσματα, μνημόνια κλπ, αλλά μόνο στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τσίπρας θα είναι για πάντα στιγματισμένος για την εθνικά μειοδοτική συμφωνία παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους βόρειους γείτονες. Μόνο και μόνο για τις Πρέσπες αξίζει να μπει στο χρονοντούλαπο της ελληνικής ιστορίας με μαύρα γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν κάποια συριζόσκυλα να υπερασπιστούν τον εθνικό ολετήρα. Αφρικανικού τύπου δημοψηφίσματα η Ελβετία (!), ενώ η Συμφωνία έλυσε ένα πρόβλημα που κύλαγε εις βάρος μας!!! Αγαπητέ τενεκέ που έγραψες το τελευταίο, αν ήταν έτσι, για πες μας τότε γιατί είχαν αγωνία και κίνητρο να υπογράψουν οι Σκοπιανοί, από τη στιγμή που ο χρόνος κυλούσε υποτίθεται υπέρ τους; Δεν έχετε τσίπα ορισμένοι!

Ανώνυμος είπε...

Όταν τρωγατε τις σάρκες του ΠΑΣΟΚ δεν είχατε ηθικούς φραγμούς και λυπάστε έναν τύπο που κόντεψε να διαλύσει μια χώρα και που ξεπούλησε ολόκληρη Μακεδονία.Ντροπη σας.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε κ, Βέττα, θα μας πάρουν τα δάκρυα με τον μέγιστο Αλέξη....

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί δεν παίρνετε τα χάπια σας!! Εκτός εάν είστε τρολ!! Πατριώτες της πορδης είστε.Αλαξτε πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας.

Ανώνυμος είπε...

Για "ανιστόρητος" μια χαρά σας γλεντάει πάντως. Εσείς το ΠΑΣΟΚ δεν το ξυλέψατε? Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια μήπως? Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Εκεί που φτύνατε θα γλείφετε τώρα. Τουλάχιστον στο ΠΑΣΟΚ είχαμε πατριωτική παιδεία. Δεν μας έμαθαν να αγαπάμε τις πατρίδες των αλλονών εκτός απτην δικιά μας. Ζητω το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική και πατριωτική παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάν για δρυος πεσούσης οι συριζαίοι. Ρε θα πηδηχτούμε ομαδικά από τα παράθυρα. Φέρτε τα ξύλα που κόψατε από το ΠΑΣΟΚ που πέσατε σαν τα σκυλιά να το κατασπαράξετε. Έχετε και το θράσος να μιλάτε για δρυος πεσούσης. Το σχέδιο του βούδα της Ραφήνας έπιασε, αλλά έχει τέλος. Το παιχνίδι του Καραμανλή παίξατε όλοι. Βρίζετε τον Τσιφτσιάν. Έγραψε κάτι που δεν ισχύει? Θα ζητάτε συνεργασία τώρα, αλλά ή ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ προϋποθέτει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν θα το καταλάβουν όλοι θα είμαστε ξανά κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

30:21 ήταν θέμα ΝΑΤΟ και ΕΕ. Βέβαια εάν είχες ταξιδέψει στο εξωτερικό εδώ και 30 χρόνια όλοι ξέραμε Μακεδονία ΣΚΕΤΟ.
ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΔΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΠΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι εξπερτ στις διαπραγματεύσεις εσύ 20:21 χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

11:20 Πιο πιθανό είναι να πάρει ο Κούλης 80% στις επόμενες πάρα να βγεις εσύ κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε όπως τελείωσε και η αριστερά που είχε μια χρυσή ευκαιρία το 2015 αλλά τα έκανε μαντάρα. Εν τούτοις το ΠΑΣΟΚ είναι το κύριο υπεύθυνο κόμμα που αυτή χώρα είναι στη θέση που είναι. Εσείς πήρατε 2% αύξηση και πανηγυρίζετε. Οι σοσιαλιστικες και αριστερές ιδεολογίες απέτυχαν όπου και αν εφαρμόστηκαν.

Ανώνυμος είπε...

18:37 εσας τους νεοδημοκρατες σας συμφέρει ισχυρος συριζα. Τόσο όσο, ώστε να μη μπορέσει να ανσυγκροτηθεί ο κεντροαριστερός χωρος. Εκεί γύρω στο 15-20% καλά είναι. Εμείς τον θέλουμε στο 3% για να μπορέσει να ξαναβρεθεί το ΠΑΣΟΚ εκεί που ηταν. Στην κατασταση αυτη που ηρθε η χωρα κυρια ευθυνη φερει η τελευταια διακυβερνηση Καραμανλη που διογκωσε το χρεος κατακορυφα. Το πόσο απέτυχαν οι σοσιαλδημοκρατικες κοινωνίες μας το δείχνει το παράδειγμα των σκανδιναβικών χωρών. Το ΠΑΣΟΚ ανεβηκε 4%. Και απο εδω και στο εξης θα εκτοξευθει. Γιαυτό και πανηγυριζουμε την κηδεια του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

εσυ 11:46 τα απομνημονεύματα του Παύλου Μελά από που τα διάβασες; Από κανένα ένθετο της Αυγής? Μου κάνει εντύπωση δηλαδή, διότι στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ βλέπαμε όλα τα παρδαλά χρώματα, από μωβ, κίτρινα, πράσινα, ροζ, αλλά ελληνική σημαία δεν είδαμε. Βρακιά κυματίζατε και σώβρακα. Τα απομνημονεύματα του Τσίπρα να διαβάσετε τώρα με τίτλο "Είχαμε αυταπάτες".

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν 50 χρόνια από το 1974 την Ελλάδα κυβερνούν Ν.Δ.και ΠΑΣΟΚ.Ο ΣΎΡΙΖΑ κυβέρνησε 4 χρόνια μέσα στα μνημόνια που φέρανε άλλοι.Τώρα παρουσιάζονται σαν σωτήρες αυτοί που μας κατέστρεψαν.Πάμε και όπου βγεί. Αν υπάρχει λογική σ'αυτόν τον τόπο,ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του.

Ανώνυμος είπε...

πάλι οι άλλοι σας φταίνε? Γι αυτο θα πατε παλι στο 3%. Επειδη ειχατε την ευκαιρια και την χασατε. Μιλατε εσεις για λογικη. Οι συριζαιοι ανακαλυψατε την λογικη. Γελαν και οι πέτρες, μαζι με τα ραδίκια και τα γαϊδοράγκαθα.

Ανώνυμος είπε...

21.26 καλύτερα να κάνω διάλογο με ντουβάρι παρά με σένα.

Ανώνυμος είπε...

συνηθισμένοι είστε στα ντουβάρια δεν μου κάνει εντύπωση. μόνο ντουβάρια ειχατε για υπουργούς κι έναν αμόρφωτο για αρχηγό.

Το Προφίλ μας