Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση ΚΟΙΠΠΑΠ Δήμου Εορδαίας για πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει την πλήρωση θέσεων σαράντα τριών (43) Μουσικών διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου και Φιλαρμονικής Ορχήστρας «Ο Αριστοτέλης» για το Έτος 2023-2024, συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως εννέα (9) μήνες.

 

                                    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση  και να την υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση tzioumari@ptolemaida.gr  ή ταχυδρομικά , στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ «ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π» Δήμου Εορδαίας, 25ης Μαρτίου 15, 50200 Πτολεμαΐδα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ.  (τηλ. επικοινωνίας: 2463350119). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και την λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης.

 

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα  πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες και συγκεκριμένα από τις 02/07/23  έως και 12/07/23.                     

 

 

 

 

 

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π.

 

 

 

Αναστασία Πράπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας