Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Βye bye Tennis Europe, hello Πανελλήνιο

Με το βλέμμα της αθλητικές επικαιρότητας να είναι, επί μία εβδομάδα, στραμμένο στο Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis Europe 2023, έπεσε χθες Παρασκευή η αυλαία της διοργάνωσης που όχι μόνον ήταν επιτυχής αλλά απέσπασε και πολύ κολακευτικά σχόλια από αθλητές και γονείς για την αρτιότητα της διοργάνωσης και την εξυπηρέτηση που έτυχαν.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα στάνταρντ της διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σταματιάδης που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Πανγιώτης Πλακεντάς και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κεσκερίδης παρακολούθησαν τους τελικούς αγώνες συγχαίροντας διοργανωτές και αθλητές.

12χρονοι αθλητές από Ελλάδα, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Αλβανία, Αγγλία, Ρουμανία, Ρωσία, Τουρκία και πολλές άλλες χώρες, συναντήθηκαν στην Πτολεμαΐδα και διεκδίκησαν την καλύτερη θέση μέσα από τους αγώνες που ξεκίνησαν με τα προκριματικά το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου και συνεχίστηκαν με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Στον απόηχο του Τριεθνούς Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στον Μάιο και εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος E1 που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 22 ως τις 26 Αυγούστου, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας αποδεικνύει στην πράξη τον σπουδαίο ρόλο που παίζει στην ανάδειξη, εξάπλωση και καθιέρωση του αθλήματος, στην περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας αλλά και της αναγνώρισης που τυχαίνει σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.  

 

 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας