Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή» που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης

kozanimedia.gr
Στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν

η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης,

-5- ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,

η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης

 Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησής τους, συνδιοργάνωσε με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, τους -5- Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης τουρνουά ποδοσφαίρου με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή» που πραγματοποιήθηκε χθες 26 Ιουνίου 2023 το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης.

 

Το τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και είχε ως στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και να προβάλει τις αξίες του αθλητισμού.

Στους αγώνες ποδοσφαίρου συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, -5- ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης.

Κατά την έναρξη του τουρνουά απηύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, η Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης κα. Καλλιόπη Βέττα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κα. Αικατερίνη Δαδαμόγια, ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Εμμανουήλ Στεργίου, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης κ. Μάρκος Φλώρος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σερβίων κ. Αθανάσιος Καραζιώτας, εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κοζάνης κ. Ιωάννης Αποστόλου.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά διανεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), καθώς και ατομικά κεράσματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης και τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού σε όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Την εκδήλωση επίσης παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών, συλλόγων και συνδικαλιστικών ενώσεων, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές αθλητές, καθώς και αναμνηστικά ενθύμια σε όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας