Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Λασσάνεια: Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων κινητής καντίνας και φορητής έψησης

Ο Δήμος Κοζάνης καλεί τους ενδιαφερόμενους κατόχους άδειας υπαίθριου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου με αντικείμενο κινητή καντίνα και φορητής έψησης, που επιθυμούν να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης χώρου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης στο πλαίσιο των Λασσανείων, να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία.

Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων και την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://tinyurl.com/2a5r6vcf

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζοντας το show του, ο ανύπαρκτος Δήμαρχος Σερβίων, καθημερινά χρησιμοποιώντας το γραφείο του, καλοσωριζει υποψήφιους που προχωρούν στην παράταξη του...
Νομίζει ότι έτσι θα κερδίσει τις εκλογές, με αυτούς που προχωρούν...
Αυτοί που μπαίνουν στην παράταξη Ελευθερίου ξεχνούν ότι η ήττα του στις εκλογές 8.10.2023 θα είναι βαριά και αναπόφευκτη.
Ο κόσμος της περιοχής έχει αξιολογήσει το έργο του, που είναι ανύπαρκτο και έφερε την περιοχή στην φτωχοποιηση και στην μιζέρια...
Στις 8.10.2023 στο Δήμο Σερβίων θα εκλεγεί νέος δήμαρχος και ο σημερινός θα επιστρέψει στο σπίτι του!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το γραφείο δημάρχου είναι όλων των δημοτών. Ο Κίτσος το χρησιμοποιεί σαν γραφείο του συνδυασμού του. Αυτές οι "λεπτομέρειες" δείχνουν πολλά για την καθεστωτική αντίληψη, την αλαζονεία,την έπαρση, την επίδειξη "δήμαρχος των ψηφοφόρων μου", την αδυναμία κατανόησης και υπηρεσίας των δημοκρατικών θεσμών.
Ψιλά γράμματα για ημιμαθείς επηρμενους
Τέσσερα μηνακια να τελειώνει το ανεκδοτο

Το Προφίλ μας