Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Κλειστές λόγω εργασιών συντήρησης και ασφαλτόστρωσης, από την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, οδοί πέριξ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας (Πέτρινο) έως το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των εργασιών ανακατασκευής και συντήρησης οδών της Πτολεμαΐδας, από το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου μέχρι και τηνΤετάρτη 28 Ιουνίου2023 θα είναι κλειστές για την διέλευση οχημάτων, οδοί πέριξ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας (Πέτρινο) έως το ύψος της οδού 25ης Μαρτίου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πιο συγκεκριμένα η κυκλοφορία θα διακοπεί στις παρακάτω οδούς:

 

  • Παυλίδη Αδαμοπούλου από την διασταύρωση της με την οδό Θράκης ως τη διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου.
  •  Γονατά από την διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου ως τη διασταύρωση της με την οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου.
  • Ιμέρας από την διασταύρωση της με την οδό Ι. Χρηστίδη ως τη διασταύρωση της με την οδό 25ης Μαρτίου.

O Δήμος Εορδαίας κάνει έκκληση προς τους πολίτες και κυρίως στον εμπορικό κόσμο και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης για κατανόηση και συνεργασία,  ενώ παράλληλα τους διαβεβαιώνει ότι έχει μεριμνήσει έτσι ώστε ο ανάδοχος του έργου και οι εμπλεκόμενοι φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την εξασφάλιση της ασφαλούς διέλευσης των πεζών, την ασφαλή πρόσβαση των πεζών στις παρόδιες ιδιοκτησίες, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υποστηρίζουν τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία καθώς και την εξασφάλιση ταχείας και ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

 

Η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και ασφαλτόστρωσης ασφαλώς σημαίνει προσωρινά μικρή ταλαιπωρία για όλους, αλλά η χρησιμότητα ενός τέτοιου έργου είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας