Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Στις εκλογές του Οκτώβρη σας ζητάμε να στηρίξετε την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

του Χάρη Κουζιάκη

Η Δημοτική Κίνηση ιδρύθηκε το 2010 και πρωτοπόρησε συνενώνοντας άξιους πολίτες ποικίλων ιδεολογιών με αγάπη για τον τόπο, με πόθο να καλυτερέψουν την καθημερινότητα στοχεύοντας στα μικρά αλλά και στα μεγάλα.

Η Δημοτική Κίνηση πρωτοπόρησε γιατί παρέκαμψε το αρχηγικό μοντέλο και συνένωσε δημότες με βάση τα προγράμματα και τις δημοκρατικές της διαδικασίες μακριά από κομματικές ταμπέλες.

Πρωτοπόρησε γιατί ενσάρκωσε την κοινωνία των πολιτών, με συνεχείς δράσεις μέσα στον χρόνο ζωντανεύοντας και εμπλουτίζοντας την πολιτική ζωή του τόπου.

Και όταν υπηρέτησε τον Κοζανίτικο λαό ως Δημοτική Αρχή, ενεργοποίησε πλήθος πολιτών, στελέχωσε τον Δήμο με νέα στελέχη με όραμα και εντιμότητα. Διαχειρίστηκε τα οικονομικά του Δήμου με διαφάνεια και ορθολογισμό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και άφησε το αποτύπωμα της. Επαναπροσδιόρισε την κατεύθυνση του Δήμου Κοζάνης βάζοντας τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος. Άλλαξε τη νοοτροπία και την κουλτούρα στη διοίκηση και στην άσκηση πολιτικής με σεβασμό στον πολίτη χωρίς αποκλεισμούς. Οραματίστηκε έναν άλλο Δήμο.

Και όταν δεν επανεξελέγη δεν εξαφανίστηκε αλλά συνέχισε τη δουλειά με συνεχή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, ασκώντας τεκμηριωμένη και εποικοδομητική αντιπολίτευση αλλά και στην κοινωνία με δράσεις και παρεμβάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη και εκεί η Δημοτική Κίνηση θα είναι και πάλι παρούσα με τις αξίες της, τα ιδανικά της, την εμπειρία της, την διαφορετικότητά της, το σχέδιο και το όραμά της για τον τόπο.

Θα είμαστε πάλι παρόντες αφού η ενεργή συμμετοχή είναι ο μόνος τρόπος για την ανατροπή των φαινομένων της ιδιοκτησιακής λογικής, της αλαζονείας, της μικροπολιτικής, του λαϊκισμού και της έλλειψης οράματος που μας ενοχλούν όλους στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι.

 Ήρθε η ώρα για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας και γι΄ αυτό σας ζητάμε:

·         να στηρίξετε την Κίνηση που παραμένει παρούσα, ενεργή, ανοιχτή σε όλους, έχοντας τα μάτια και τα αυτιά της στραμμένα στην κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών, παράγοντας πολιτική και προτείνοντας λύσεις

·         να στηρίξετε την Κίνηση για να ξεφύγει η πολιτική από τα τοπικά κέντρα εξουσίας και να διαχυθεί στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωριά και τους χώρους δουλειάς, να γίνει η πολιτική υπόθεση των  ενεργών πολιτών

·         να στηρίξετε της Κίνηση για έναν Δήμο πρωτοπόρο, με προοπτική και δυναμική, με ευκαιρίες για όλους. Ένα Δήμο ενεργό, με πρωτοβουλίες, με πρόσωπο

·         να στηρίξετε την Κίνηση γιατί σε μία τόσο κρίσιμη καμπή για τον τόπο έχουμε τη γνώση, τη διάθεση για δουλειά και το όραμα για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας

·         να στηρίξετε την Κίνηση ενεργά για να αλλάξουμε τον Δήμο, για να γίνει ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ο αγώνας συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους μαζί μας!

 

Χάρης Κουζιάκης

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας