Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου 2023 στο νομό Κοζάνης αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ήταν με θετικό πρόσημο για το ΠΑΣΟΚ.

Ήταν ένα σαφές μήνυμα το οποίο οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας , να αφουγκραστούμε την φωνή των πολιτών , όπως εκφράστηκε στις κάλπες και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον στην Π.Ε. Κοζάνης

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες συμπολιτών μας που εμπιστεύτηκαν της πρόταση του ΠΑΣΟΚ και μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντας μας την έδρα. Δεσμευόμαστε οτι θα γίνουμε η φωνή τους στα κέντρα αποφάσεων έχοντας την Κοζάνη στο Προσκήνιο. 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαλυμένη Δημοτική αρχή Σερβίων, έφερε την φτωχοποιηση της περιοχής και εμφανίζεται ότι έσωσε τον τόπο. Αδιάφορη για την πόλη, δεν βλέπει το χάλι των πεζοδρομίων των κεντρικών δρόμων, που δεν υπάρχει ελεύθερο πεζοδρόμιο, για να περάσει ο πεζός.
Μεγάλο είναι το πρόβλημα επί της οδού 117 Εθνομαρτύρων, που το πεζοδρόμιο έχει καταληφθεί από τραπεζοκαθισματα επιχειρήσεων καφέ με αποτέλεσμα την δύσκολη κίνηση των πεζών.
Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στο πεζοδρόμιο 117 Εθνομαρτύρων και Μακεδονομάχων, από επιχείρηση που κατέλαβε όλο το πεζοδρόμιο από κάθε πλευρά και δεν μπορεί να περάσει πεζός. Εδώ να σημειωθεί ότι μεγάλο πρόβλημα δημιουργείτε και την εκκλησία Αγ Γεωργίου, που έχει αποκλειστεί από τα τραπεζοκαθισματα γειτονικής επιχείρησης, με αποτέλεσμα όταν γίνεται μια κηδεία, να μην μπορεί να μπει το αυτοκίνητο στην είσοδο του Ιερού Ναού.
Όλα αυτά δείχνουν το χάλι που επικρατεί στην πόλη.
ΚΑΙ σε συνδυασμό με την Κεντρική πλατεία Σερβίων, που ο Αντιδήμαρχος έβαλε τα λευκά τραπέζια για την πελατεία του, το χάλι είναι εμφανές...
Γίνεται να είμαστε τελευταίοι στην πόλη μας, σε όλα...
Γίνεται...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας