Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνου στις έκτακτες παρεμβάσεις Πολιτικής Προστασίας στην Τ.Κ. Ανατολικού Εορδαίας.

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνου στα έκτακτα αποστραγγιστικά έργα στην Κοινότητα Ανατολικού Εορδαίας, παρουσία του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαου Συλλίρη και του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κοζάνης Πρόδρομου Ασλανίδη.

Η νεροποντή των προηγούμενων ημερών δημιούργησε πλημμυρικά φαινόμενα που επηρέασαν την Τ.Κ. Ανατολικού, συμπεριλαμβανομένων και των κτηνοτροφικών και αγροτικών μονάδων της περιοχής. Με την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και τον Δήμο Εορδαίας, πραγματοποιήθηκαν έργα καθαρισμού του ρέματος στην Τ.Κ. Ανατολικού, για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

Η Περιφερειακή Αρχή άμεσα και αποτελεσματικά στηρίζει  τον πολίτη, τον παραγωγό, τον ελεύθερο επαγγελματία. Μέλημα της είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών και η πρόληψη, μέσω του καθαρισμού των ρεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας