Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

2ο Πάρτυ Νεολαίας στο Τρανόβαλτο, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

2ο Πάρτυ Νεολαίας στο Τρανόβαλτο, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τρανοβάλτου "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".

mikrovalto.gr



 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ενημερώσουμε τους Πολίτες του Δήμου Σερβίων πως στα τέλη της επόμενης βδομάδας κλείνει οριστικά το κατάστημα της τράπεζας ALPHA BANK στα Σέρβια. Ο τόπος ρημάξει, η νεολαία φεύγει και κάποιοι φωτογραφιζονται υποποψηφιοι σε σινδιασμοτς χωρίς να έχουν επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης. Γίνεται τα Σέρβια να ριμαξουν? ναι Γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο κόσμος ξεσηκώθηκε κατά της χωματερής αμιάντου στα μαβε στο μικροβαλτο που ήθελε να μας φορτωσει ο 3Κ3Α ΕΚΤΟΣ από την προεδρία του χωριού. Μαντεψτε με ποιον θα είναι, αναμενόμενα, υποψήφια! Χαχαχαχα
Όσο για την alphabank ,ως γνωστόν η "ανάπτυξη" έχει προϋποθέσεις με Βασίλη να είσαι στο παρεάκι. Δήμαρχος ΜΟΝΟ των ψηφοφόρων του γίνεται; Ναι γινεται

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια έχουν γίνει κρανίου τόπος και ο Ελευθερίου στον κόσμο του.Πότε εξ άλλου ήταν μέσα στην κοινωνία των Σερβίων;Για 2 χρόνια μόνο και αυτό οφείλεται στον Κωνσταντόπουλο.Πότε άκουγε τους παλμούς των συλλόγων,των σωματείων,του εμπορικού και αγροτικού κόσμου και γενικά της πιάτσας;ΠΌΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν άκουγε την πιάτσα και τον εμπορικό σύλλογο στις αποκριές γυρνούσε με φούστα λαμέ και μοίραζε κεμπάπ, λίγο το θεωρείς ?

Το Προφίλ μας