Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Εργαστήριο ITHACA Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | Θερινό Σχολείο “Cyber security, Privacy & Policy Interventions (CPPI) in Energy Sector"

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρώτο Θερινό Σχολείο (summer school) για την Κυβερνοασφάλεια, την Ιδιωτικότητα & των Πολιτικών Παρεμβάσεων στον Ενεργειακό Τομέα - Cyberecurity Privacy & Policy Interventions in Energy Sector (CPPI) το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των H2020 ευρωπαϊκών  έργων, SPEAR (787011), SDN-microSENSE (833955) και EVIDENT (957117), όπου συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) μέσω του εργαστηρίου ITHACA.

Όσοι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, ερευνητές και επαγγελματίες επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτό το υψηλού κύρους εκπαιδευτικό γεγονός δύνανται ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Το θερινό σχολείο CPPI επιδιώκει  να φέρει σε επαφή καταξιωμένους κεντρικούς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, υποψήφιους διδάκτορες και φοιτητές για να εξερευνήσουν τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και του ενεργειακού τομέα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αξιόλογους κεντρικούς ομιλητές, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και να συνεργαστούν με άλλους συμμετέχοντες από διάφορα Ιδρύματα.

 

Το πρόγραμμα του θερινού σχολείου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εργαστηρίων και συνεδριών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένες γνώσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, της ιδιωτικότητας και των πολιτικών παρεμβάσεων στον τομέα της ενέργειας.

 

Το τελικό πρόγραμμα του θερινού σχολείου, καθώς κι ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα κάθε ομιλητή, είναι πλέον διαθέσιμα στον παρακάτω ιστότοπο:

(http://ithaca.ece.uowm.gr/summer_school_2023_cppi/)

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 30η Ιουνίου 2023.

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε χρησιμοποιώντας το ακόλουθο email: ithaca@uowm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας