Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Μουσική Εκδήλωση "Υπαίθριο θέατρο βυζαντινής Καστροπολιτείας" Κυριακή 2 Ιουλίου Ώρα έναρξης: 21.00

Στα πλαίσια των εορταστικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Πολιούχου μας Αγ. Κυριακής, ο Μουσικός Γιώργος Γελαράκης με τους συτρόφους του Γιάννη Περδίκη - πιάνο, φωνή και Μανώλη Μπάση – μπουζούκι μας υπόσχονται « μια μουσική βραδιά με αμεσότητα, με πολύ ρυθμό, με τις πιο χαρακτηριστικές πινελιές της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές από το χτες και το σήμερα με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα!  Στο μαγευτικό χώρο του «Υπαίθριου θεάτρου βυζαντινής Καστροπολιτείας».

 

                        Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Από το 2008 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς και openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.). Το 2011 και 2013 κατακτά το 3ο βραβείο σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr, και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο "Ονειροποιός" από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο "Η πόλη μια άδεια αγκαλιά" από την MLK. … Με τα Κίτρινα ποδήλατα, μαζί ηχογραφούν το τραγούδι "Το νήμα" το Φεβρουάριο του 2018, που αποτελεί προπομπό του 3ου του album. …Η νέα του δισκογραφική πρόταση κυκλοφορεί το Φεβρουάριο του 2021 με τίτλο «Ανασαίνω» από την Aganda productions. Όλα τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Tη σεζόν 2022-23 πραγματοποιεί και πάλι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το Δ.Κοργιαλά.

Στις 2 Ιουλίου θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε στο υπέροχο «Θεατράκι» μας.

Μία γεύση της Μουσικής του μπορούμε να έχουμε:

 

YouTube:  Ακούστε το τραγούδι του Γιώργου Γελαράκη,

παρέα με τα Κίτρινα Ποδήλατα:

https://www.youtube.com/watch?v=lGRjEXgSWcg

 

Facebook page:  Γιώργος Γελαράκης

https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας