Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Δήμος Κοζάνης: «Άρωμα» από ελληνικά νησιά στη γιορτή του Παιδικού Σταθμού Τετραλόφου

Στα ελληνικά νησιά μας «ταξίδεψε» η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Τετραλόφου του Δήμου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023. 

 Οι μικροί μαθητές, με την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους, ανέλαβαν πολλούς και διαφορετικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της γιορτής, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό κλίμα.  Ως ψαράδες με τα δίχτυα τους, ως γοργόνες με τις όμορφες στολές τους, αλλά και ως κορίτσια  και αγόρια του νησιού, μετέδωσαν χαρά και ξεγνοιασιά στους παρευρισκόμενους.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γιορτής ήταν η συμμετοχή των παιδιών, που φιλοξενήθηκαν στο σταθμό τα τελευταία τρία έτη.  Οι λιλιπούτειοι μαθητές λόγω των μέτρων προστασίας της covid-19  που εφαρμόζονταν, δεν απόλαυσαν αυτή την εμπειρία της καλοκαιρινής γιορτής. Αντιθέτως, σήμερα δόθηκε η ευκαιρία σε γονείς και παιδιά, να συμμετέχουν στα παιχνίδια που ακολούθησαν τη γιορτή, στον όμορφα στολισμένο αύλειο χώρο της σχολικής μονάδας.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νίκος Νικολάου, η διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Άννα Παπαντωνίου και η προϊσταμένη των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Ελένη Κουκουλιού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους όσοι συνέβαλαν με τη χορηγία τους στην υλοποίηση της γιορτής. Συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, Χάρη Πεχλιβανίδη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Χαραλάμπους, Κωνσταντίνο Λεοντή, τον πρόεδρο της Κοινότητας Τετραλόφου, Γιώργο Σαλονικίδη, καθώς επίσης και στους ιθύνοντες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας