Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού

 Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα:
Έγκριση  ισολογισμού και  αποτελεσμάτων χρήσης  οικονομικού έτους 2014 Δήμου Σερβίων -Βελβεντού.
(εισηγητής ο Κουκάλης Δημήτριος Αντιδήμαρχος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Ζήνων ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpori na moy pi kapios sas parakalo ti gramatikes gnosis exi o k.koykalis;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουκαλης θα σου πω εγω πονηρε 12.15 δεν ειναι λαμογιο και ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

mia erotisi ekana re file 12.15 den ton ipa oyte lamogio oyte vromiko.esi giati tsimpas;

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλεια έχει ο κουκαλης; για αναλυση του ισολογισμού και της καταστασης αποτελεσματων χρησης πρεπει να καλεστεί ο διευθυντής των οικονομικών. Αυτός δεν τα συντάσσει τα αναλύει κλπ; άλλωστε έχει πολλαπλάσιες και ειδικες γνώσειςστα οικονομικά και τα λογιστικα απο τον κουκαλη καθώς είναι διευθυντής της των οικονομικών. Να εξηγήσει και τις παρατηρήσεις που πρεπει να έχει ο ισολογισμούς καθώς όλοι οι δήμοι πρεπει να εχουν έχουν ορκωτούς λογιστες. Έτσι δεν είναι; εκτός εαν τα έχει αναλύσει στον κουκαλη ως ειδικος και ο κουκαλης τα μεταφέρει στο συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Γιά να δούμε τι θα πράξει η αξιωματική Αντιπολήτευση θα ψηφίσει για οχι ,διότι αλλά Νικολακόπουλο του Ποταμιου ψηφίζω επι της αρχής εδω δεν περνάνε ,κύριοι τα κουκιά της συμπολήτευσις θα μετρηθούν κανονικά να δούμε πόσο μάγκες ησαστε που το παίζετε στις καφετέριες αντιδραση και μαγκιά η αλλως αφήστε τους Βελβενδινούς να αλωνίζουν που στο τέλος με την συμπεριφοράσας τους κάνετε εσεις μάγκες .

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέει ο 5:19 μάλλον είναι. Πλάκα πλακα την περασμένη βδομάδα είδα ένα γνωστό μου λογιστή απο Λιβαδερό στον όροφο του δημου . Ρώτησα τι δουλεια έχει εκεί και έμαθα οτι είναι ο λογιστής του δήμου επίσης έμαθα οτι ο διευθυντής δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα οικονομικά αλλά δεν έμαθα πως τοτε είναι διευθυντής. Εαν είναι έτσι έχει πολύ πλάκα η υποθεση να εξηγεί τον ισολογισμό ένας που δεν σχέση και ένας αγρότης!

Ξενοφώντας Βαϊζογλου είπε...

Εξ όσων γνωρίζω μάλλον είστε άδικοι, ο Κύριος Κουκάλης θεωρώ πως είναι έντιμος και εργασιακός.
Φυσικά θα ήταν θετικό αν σπούδαζε λογιστικά, θα ήταν επίσης θετικό και ο κάθε Δήμαρχος να σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΆΜΑ ΚΑΘΗΣΕΙς ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΛΛΗΘΟΡΊΣΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΑΛΗς ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΑΛΛΙΩς ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ'' ΠΟΙΕΙ ΤΗ ΝΙΣΣΑ''

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον Ξενοφωντα. Ο κ. Κουκαλης ειναι εντιμος, "εργασιακος", "μεθοδισιακος" και "προνοησιακος". Και ενα ερωτημα προς τον Ξενοφωντα.... Ο προεδρος τοπικου του χωριου τι πρεπει να εχει σπουδασει;

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα
τσίμπησες, αν θες να μάθεις θα σου πω εγώ
σπούδασε στο Βέλγιο
αρε Ξενοφών τι τους κάνεις

Ανώνυμος είπε...

re ksenofon oti ke na dimosieyti petagese.emis imaste velventini ke kseroyme ti leme.esi asxolisoy sti neraida me to kafesoy.min ginese grafikos.

Ανώνυμος είπε...

@3.23μμ. Φραφισιακος θελεις να πεις και οχι γραφικος....βλεπε παραπανω "εργασιακος" και οχι εργατικος. Ετσι το διδασκουν στα Βελγικα....

Το Προφίλ μας