Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΙΑΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης " Η Κόζιανη" διοργανώνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, εκδρομή στη Νάουσα την πανέμορφη πόλη της Ημαθίας.
Στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ξενάγηση στην πόλη και επίσκεψη στο δάσος του Αγίου Νικολάου για καφέ.
Μετά θα επισκεφτούμε το σπίτι του ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες Νάουσας όπου θα μας γίνει ξενάγηση και θα μας μιλήσουν για το έθιμο.
Το μεσημέρι θα καταλήξουμε σε ένα από τα πιο παλιά και τα πιο καλά οινοποιεία της Νάουσας, στο οινοποιείο Δαλαμάρα για να γνωρίσουμε τα μυστικά του κρασιού,να δοκιμάσουμε από τα ντόπια κρασιά και όσοι θέλουμε να προμηθευτούμε κάποια.
Εκεί θα δούμε και απόσταξη τσίπουρου μιας και το οινοποιείο διαθέτει και "καζάνι".
Για εκείνη τη μέρα έχουμε νοικιάσει τον χώρο του οινοποιείου όπου θα ετοιμάσουμε ένα πλούσιο γεύμα,θα πιούμε από το ντόπιο κρασί και τσίπουρο και θα στήσουμε τρικούβερτο γλέντι καλώντας ομάδα από τους ντόπιους μουσικούς της οικογένεια Παζαρέντζη και Ψαθά.
Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της εκδρομής μιας και την οργανώνει ένας πολύ έμπειρος σε οργάνωση εκδρομών, ο συγχορευτής μας και Ναουσαίος Δημήτρης Κορμούλης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 6948286427(Τζουμερκιώτης Γρηγόρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας