Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή δημοτικών συμβούλων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στο δήμαρχο Α. Κοσματόπουλο-Θα ζητούν συγκεκριμένες αλλαγές πολιτικής-Αντεπίθεση Ζυγούρη και «καρφιά» για Τέτο και ανηψιά δημάρχου-Τι είπε στο δελτίο του Top Channel

Από το kozanimedia.gr
Eπιστολή προς τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, με την οποία θα ζητούν αλλαγή πολιτικής σε μια σειρά από ζητήματα  διοίκησης και όχι μόνο, πρόκειται να αποστειλουν μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες τουλάχιστον έξι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, όπως ανέφερε πριν από λίγο, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel ο τέως αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης.

Ο ίδιος, ο οποίος επίσης ανέφερε πως ζήτησε τη σύγκλιση (για την ερχόμενη Τετάρτη) του συνδυασμού (εκλεγμένων και μη εκλεγμένων υποψηφίων) Κοσματόπουλου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέων ανεξαρτητοποιήσεων, στην περίπτωση που ο δήμαρχος δεν κάνει αποδεκτές τις προτάσεις τους.
Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «ψεύτη» τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο για τα όσα είπε στην πολυσυζητημένη εκπομπή του Top Channel σε βάρος του, αλλά και για άλλα ζητήματα, όπως για την πληρωμή της ΔΕΗ στα Λεύκαρα που έγινε με χρήματα του Δήμου και οχι του δημάρχου, ενώ έκανε λόγο για «πολιτικές απόψεις» της ανηψιάς του δημάρχου και ειδικής συμβούλου του, για την οποία υποστήριξε πως έχει πει «εγώ αποφάσισα» για συγκεκριμένο ζήτημα, ενώπιον δημοτικών, μάλιστα, συμβούλων.
Ο κ. Ζυγούρης απάντησε σημείο προς σημείο για τα όσα σε βάρος του είπε ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος στην εκπομπή «Επί παντός», ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο, λέγοντας ουσιαστικά πως ασκεί χρέη δημάρχου και ότι συνδημότες σημειώνουν πως «εμείς δεν ψηφίσαμε το συνδυασμό Τέτου, αλλά του Κοσματόπουλου»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον»
Του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ
Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ανώνυμος είπε...

Μετά την επικράτηση του Βενιζέλου το 1917, θεωρούμενος δεδηλωμένος οπαδός του Κωνσταντίνου, αν και υπέβαλε παραίτηση στις 8 Αυγούστου του 1917 για πολιτικούς λόγους η νέα κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου τον εξόρισε διαδοχικά στα νησιά Ίο, Θήρα, Μήλο και Κρήτη. Μετά την εκλογές του 1920 που διενεργήθηκαν "εν καιρώ πολέμου", μοναδική περίπτωση στην παγκόσμια ιστορία και την μεταπολίτευση που ακολούθησε ο Α. Παπάγος ανακλήθηκε στο στράτευμα με αναδρομική απόδοση του βαθμού του αντισυνταγματάρχη (από 12-1-1918). Συμμετείχε στη Μικρασιατική Εκστρατεία στην αρχή ως Επιτελάρχης της Ταξιαρχίας Ιππικού και μετά Μεραρχίας Ιππικού όπου και παρέμεινε μέχρι την κατάρρευση του Μετώπου τον Αύγουστο του 1922. Για τις υπηρεσίες του στη Μικρά Ασία τιμήθηκε με το Χρυσό Αριστείο Ανδρείας. Μετά το Κίνημα Λεοναρδοπούλου - Γαργαλίδη τον Οκτώβριο του 1923 τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία.

Το Προφίλ μας