Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

#Together - Τεύχος 09: Επίκεντρο ο άνθρωπος

Καλώς σας βρήκαμε και πάλι!
Ένας χρόνος και ένας μήνας από την κυκλοφορία του #Together και το νέο τεύχος 09 είναι και στα χέρια σας. Προκαταβολικά και όχι αναδρομικά η αγάπη και το ευχαριστώ μας. Αν είμαστε μαζί θα τα καταφέρουμε! Όχι τύποις… ουσία.

Επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος σε όλες του τις μορφές, τις εκφάνσεις με όλα του τα συναισθήματα, τα πάθη, τις ήττες, τις νίκες, τα θέλω. Αγκαλιάζουμε όποιον θέλει να μιλήσει γι’ αυτό μπείτε στην πορεία μαζί μας, σαν βόλτα. για να ξεσκάσετε!
Τα μάτια πάντα έχουν την ανάγκη να κοιτάν στον ουρανό και εμείς θέλουμε να πιστεύουμε κοιτώντας ψηλά πως όλα θα πάνε καλά! Γιατί;
Γιατί τα όνειρα γυρνάνε στον ουρανό και εμείς ντυνόμαστε με ελπίδα και θεριεύουμε, αναδυόμαστε, προσφέρουμε, λαμβάνουμε… χάριν σε σας!
Δεν μας αρέσουν τα στέμματα φτιαγμένα από χαρτί, ούτε οι γκρεμοί, ούτε τα ρέματα. Θέλουμε γιορτές, διεξόδους και καθαρές ματιές γεμάτες νοήματα..
Μια στροφή στην ευθεία.
Γυρνάμε λοιπόν την ρόδα μας να πάμε παρακάτω, παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, πλάθουμε, δημιουργούμε, μαθαίνουμε με μόνο στόχο και επιδίωξη μας να γεμίσουμε το γκρίζο με λουλούδια, μυρωδιές, ήχους και χρώματα. Μάθαμε ότι όλα στο σύμπαν έχουν ρυθμό και χορεύουν.
Και να θυμάστε: Δεν είμαστε μόνο παρατηρητές. Είμαστε συμμετέχοντες. Υπό μια παράξενη έννοια, αυτό εδώ είναι ένα συμμετοχικό σύμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας