Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Φοιτητές: Η κ. Μπαζιάνα δεν μιλάει για πολιτικά, δεν κάνει παρατηρήσεις

Μπορεί μια εμπύρετη ίωση να την κράτησε μακριά από τις διδακτικές αίθουσες την περασμένη εβδομάδα αλλά η Μπέτυ Μπαζιάνα επέστρεψε στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το δεύτερο μάθημά της.
Με ελικοφόρο αεροσκάφος της γραμμής, η σύντροφος του πρωθυπουργού έφτασε στην Κοζάνη και πήγε απευθείας για μάθημα. Μόλις η Περιστέρα Μπαζιάνα έφτασε στο πανεπιστήμιο, ζήτησε από το καφενείο μια "καυτή σοκολάτα", αφού όπως έλεγε εξαιτίας της ίωσης που είχε περάσει, ο λαιμός της την ταλαιπωρούσε ακόμα.

Φαίνεται πάντως ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει "κερδίσει" τους φοιτητές της. «Δεν κάνει κουβέντα για τα πολιτικά, ούτε για την εσωτερική κατάσταση της χώρας. Είναι προσηλωμένη στο μάθημα και υπέρ το δέον υπομονετική. Να σκεφθείτε ότι ακόμη και όταν γίνεται φασαρία στην αίθουσα αποφεύγει να κάνει παρατηρήσεις, απλώς περιμένει να τελειώσει η φασαρία για να συνεχίσει τη διδασκαλία» έλεγαν.
Κάθε βράδυ όταν τελειώνει το μάθημά της, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα πηγαίνει οδικώς στη Θεσσαλονίκη και από εκεί παίρνει τη βραδινή πτήση για Αθήνα, αφού δεν θέλει να μένει μακριά από τους δυο γιους της.
Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας