Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ν Ε Α Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν» ΤΕΕ/ΤΔΜ: «ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΕΡ του νέου παραλίμνιου δρόμου στη Λίμνη Πολυφύτου αποφάσισε ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

Στην τελευταία συνεδρίαση του  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015)αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η τροποποίηση της  219/2015 Α.Δ.Σ σχετικά με τον περιφερειακό -παραλίμνιο δρόμο της λίμνης Πολυφύτου.
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση, διότι:
1.      Δρομολογείται η  αξιοποίηση της Λίμνης Πολυφύτου, που είναι εδώ και χρόνια το νούμερο ένα ζητούμενο φορέων και κατοίκων.
2.      Η παραλίμνια οδός θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναπτυξιακή δυναμική και προοπτική  ανάδειξης της παραλίμνιας περιοχής, ώστε να  προκύψουν χειροπιαστά  οφέλη στην κοινωνία.
3.      Θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, θα οδηγήσει στην ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου και στην τουριστική αξιοποίηση της λίμνης και θα κρατήσει οικονομικά ενεργά τον πληθυσμό.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της παραλίμνιας περιοχής, με παραλίμνια οδό στο ανάγλυφο της λίμνης, που θα αποτελέσει το ζωντανό αναπτυξιακό κύτταρο της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.
Έχουμε την πεποίθηση ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια για υπέρβαση και ανατροπή όχι γιατί μας αρέσει, αλλά γιατί το απαιτούν οι περιστάσεις. Η παραλίμνια οδός θα κατατάξει την περιοχή σε μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα.
Το ΤΕΕ/ΤΔΜ για μια ακόμα φορά απέναντι σε ένα κρίσιμο θέμα έμεινε παθητικός θεατής των εξελίξεων.
Η παράταξή μας είναι η μόνη που έκανε αυτό που όφειλε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της  για να υπερασπιστεί το αυτονόητο και αυτό που δικαιούται ο τόπος μας.
Εμείς απ’ την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε με λόγια και πράξεις να προσπαθούμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και τα οράματά μας, ώστε να δικαιολογούμε το ρόλο και την ύπαρξή  μας.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λόγια, λόγια , λόγια, λόγια δεν βαρεθήκατε ρε ανίκανοι

Το Προφίλ μας