Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχία σημείωσε ο 8ος Ορεινός αγώνας τρεξίματος «Μπούρινος» στο Δήμο Βοΐου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 8ος ορεινός αγώνας τρεξίματος «Μπούρινος» που διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου και ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο Μπούρινος» την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 83 άτομα, μεταξύ των οποίων 68 άνδρες και 15 γυναίκες.
Στην κατηγορία των 30χλμ. συμμετείχαν 36 άνδρες και 5 γυναίκες. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Καλαμπούκας Χαράλαμπος, με χρόνο 2.54.54. , δεύτερος τερμάτισε ο Σελέτης Δημήτριος, με 3.01.07 και τρίτος ο Parts Tom με χρόνο 3. 12.10.  Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Τζώη Ελεάνα, με χρόνο 4.13.38. , δεύτερη η Ελευθεριάδου Αναστασία, με χρόνο 4. 17.18. και τρίτη η Τζώη Βασιλική με χρόνο 4. 30.41.
Στην κατηγορία των 10χλμ  συμμετείχαν 32 άνδρες και 10 γυναίκες. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Νεοφώτιστος Νίκος, με χρόνο 0.47.18. , δεύτερος ο Κατσάρας Χρήστος, με χρόνο 0.51.28. και τρίτος ο Τσιαούσης Γιάννης, με χρόνο 0.51.53. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αποστόλου Μαρία, με χρόνο 0.59.55., δεύτερη η Καλαμπούκα Άννα, με χρόνο 1.09.38. και τρίτη η Μάνιου Κατερίνα, με χρόνο 1.11.00.
Ακολούθησαν σταδιακά και οι υπόλοιποι αθλητές. Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε και ο αγώνας των 2 χλμ για μαθητές γυμνασίου και δημοτικού, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τα 100 παιδιά . 
Ο τερματισμός του αγώνα έγινε στην πλατεία του Δημαρχείου Βοΐου, στη Σιάτιστα, όπου Δημοτική Αρχή, συγγενείς, φίλοι των αθλητών και πολύς κόσμος  υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τους αθλητές
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων από τον Αντιδήμαρχο Βοΐου Λάζαρο Γκερεχτέ, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Στέργιο Δίκο, και τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρήστο Δόρδα και Τιούκαλια Δημήτριο, την Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας Άννα Μπατσή, και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και τα παιδιά δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα. Μέγας χορηγός του αγώνα ήταν ο Δήμος Βοΐου.
       Η Δημοτική Αρχή Βοΐου συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχία του αγώνα. Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει τον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο Μπούρινος» για τη διοργάνωση του αγώνα, το Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας για τη σήμανση και την ασφάλεια των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το προσωπικό του Δήμου, τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σιάτιστας, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας  για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους χορηγούς του αγώνα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής όσο και στους σταθμούς υποστήριξης των αθλητών. Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο από το Δήμο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα.
Όλοι οι αθλητές δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν  από τις ομορφιές και την αγωνιστική ποικιλία της διαδρομής, αλλά και του βουνού γενικότερα, και έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση, τη σήμανση και την ασφάλεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας