Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στη δικαιοσύνη οι γονείς-Σε…χαρτόκουτο το νεκρό βρέφος από το Μαμάτσειο στη Θεσσαλονίκη-Παραμένει άθαφτο εδώ και πέντε ημέρες…

Από το kozanimedia.gr
Στη δικαιοσύνη σκοπεύουν να προσφύγουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι γονείς του άτυχου βρέφους, το οποίο γεννήθηκε νεκρό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να είχε σωθεί, αλλά αυτό δε συνέβη λόγω ιατρικών παραλείψεων.

Οι συγγενείς του μωρού σημειώνουν πως η μητέρα του εισήχθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Μαμάτσειο, εγκυμονούσα επί 9 μήνες και 2 ημέρες, έχοντας πυρετό και πόνους, αλλά οι γιατροί δεν προχώρησαν σε καισαρική, αν και το μωρό ζούσε κανονικά, όπως έδειξε και σχετική εξέταση που έγινε από ειδικευόμενο γιατρό.
Μόλις το πρωί της επόμενης ημέρας, Παρασκευή, (σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς) ιατρός έδωσε εντολή για εξέταση με υπέρηχο της μητέρας και τότε διαπιστώθηκε πρόβλημα με το νεογνό, για να ακολουθήσει η χειρουργική επέμβαση, που το έφερε νεκρό στο φως.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο έδωσαν, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, το νεκρό βρέφος μέσα σε…χαρτόκουτο, σε συγγενή της οικογένειας, προκειμενου αυτός να το μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία-νεκροτομή, η οποία τελικά δεν έγινε, καθως γεννήθηκε νεκρό. Μέχρι και σήμερα, Τεταρτη, η σορός του βρέφους βρίσκεται στα φυγεία νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, με την όλη διαδικασία να είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για την οικογένεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας