Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Δήλωση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου σχετικά με τον σύντομο δρόμο Βελβεντό – Καταφύγι (video)

Η δήλωση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου σχετικά με τον σύντομο δρόμο Βελβεντό – Καταφύγι τα όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια και μετά την πρόσφατη σύσκεψη στην Π.Ε. Κοζάνης για το συγκεκριμένο θέμα. Ο κ. Κοσματόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ιστορικό κατασκευής του συγκεκριμένου δρόμου, στα νέα δεδομένα που κάνουν επιτακτική την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ολοκλήρωσής του καθώς και στις νέες συνθήκες που δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί σύντομα η κατασκευή του.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις αυτές του Δημάρχου είναι για μένα κατάπτυστες ….

Ανώνυμος είπε...

ti egine me tous orkotoys logistes logia logia na leme

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει το video απο τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη. Όσοι το είδαν κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Θανάση μου μαζί τα ψηφίσαμε τα 300.000 για τη μελέτη αποκατάστασης της κατολίσθησης. Μαζί ήμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα. Το έργο θα στοιχίσει 2.300.000 και συ συμφώνησες. Μην κοροϊδεύεις άλλο τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

έχει έμμονες ιδέες τι να πούμε?τα βιντεο απο την συνάντηση με την περιφέρεια τα είδαμε?δεν κατάλαβε τι ΄του είπαν ?η θέλει να γλυτώσει την παραίτηση?ας κρατήσει τον λόγο του τώρα !ο περιφερειάρχης του το ειπε καθαρά δεν θα πανε φυλακή για να κάνει ο γιατρός του κεφαλιού του!

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε κυριοι οικολογοι του Βελβενδού κύριε Ρήγα κύριε Τσιουκανη και μερικοί άλλοι; Δεν έχετε να κάνετε δήλωση για όλα οσα τρέχουν με το συντομο δρόμο; Δεν ανησυχείτε για όλα όσα κρύβουν οι δηλώσεις του κυρίου Κοσματόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος Δήμαρχος όψιμα ενδιαφέρθηκε για το σύντομο δρόμο. Αμα θέλει σε 10 λεπτά να φτάνει στο Καταφύ πρέπει αν πάρει ελικοπτερο. Αφού τόσο επείγεται. Ας μας φτιάξει το δρόμο που έχει κατολισθησεις πρωτα και βλέπουμε. Είναι και αυτός υπευθυνος για τις κατολισθησεις. Ήξερε τι ψήφιζε όταν ηταν περιφεριακός σύμβουλος και αντιπεριφερειαρχης.
Καταφυγιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΔΩΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕΤΗΘΕΙΣ, ΣΑΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;

Unknown είπε...

Εγώ απορώ με τα υπόλοιπα παλικάρια που είναι Νέοι και έχουν μέλλον πώς ανέχονται μια τέτοια κατάσταση.
Κρίμα!!!!!!!!
Φανταστείτε να μην υπήρχαν τα Βίντεο? ??????? της 9/2/2015 στη Αντιπεριφέρεια Κοζάνης… ..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όμως τόση επιμονη για έναν δασικό δρόμο που δεν γίνεται. Έχει έξι μήνες στο δημαρχείο και δεν έχει ενδιαφερθεί για τίποτε άλλο τόσο πολύ. Μήπως είναι που αγαπά τόσο πολύ τους Καταφυγιώτες; Ή μήπως είναι κάτι άλλο που δεν μας λέει; Μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε την πάτησες, δεν μπόρεσες να πείσεις.
Εγκλωβιστικες,τι τις ήθελες τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί παρετησης;
Τώρα αφού φοράς παντελόνια και δεν είσαι "ερμαφρόδιτος" ξέρεις τι θα κάνεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ- ΕΙΣΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΧΑΛΑΡΟΣΤΕ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΝ Ο ΣΩΚΟΤΗΣ ,Ο ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΧΛΑΓΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά μίλα για επίσημα έγγραφα. Αν τα "χαρτιά" που λες είναι όπως τα σχόλιά σου δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κάποιος αν θα γίνει ο δρόμος. Μήπως είσαι ένας εκ των "κορυφαίων" επιστημόνων που επικαλείται ο Δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Ektos kai an o anorthografos eine o Tsitsiolas poy aftos eine diladi kai mas exei priksei ta @@@ ola ta xronia kai eine kai geleios kai tipota den kanei. Ainte kai gami kai as analavei tin adeia gia to neo afthereto toy filou toy konta stin platia. Apo ti mia leei pos ton kaliptei kai apo tin alli paei kai ton karfoni stin poleodomia gia na vgali kanena evro meta poy tha ton kanei ta xartia gia na glitosei prostimo. Bre anite kai gami defteri fora.

Το Προφίλ μας