Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο 12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης

 Το 12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης γιόρτασε τη φετινή Αποκριά σήμερα Παρασκευή 20/2/15, έτσι όπως αρμόζει στην παραδοσιακή Κοζανίτικη Αποκριά. Με τσικνίσματα, τραγούδια, παιχνίδια και χορούς <<κυκλωτικούς>>. Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας συμμετείχε στη διοργάνωση από κοινού με το Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, ψήνοντας σουβλάκια  για τα παιδιά , ενώ την έναρξη του χορού έδωσαν τα παραδοσιακά χάλκινα.
Ανάψαμε τον παραδοσιακό φανό και  τα παιδιά χόρεψαν (<<αρίχτηκαν>>) γύρω του, υπό τους ρυθμούς των χάλκινων, και διασκέδασαν με τραγούδια, παιχνίδια και κατασκευές. Ευχαριστούμε τους γονείς για την αμέριστη βοήθειά τους και υποσχόμαστε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο τόσο  τη γνωριμία των παιδιών με την λαϊκή παράδοση του τόπου μας, όσο και την δημιουργική συνργασία σχολείου και οικογένειας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή  Αποκριά και Καλή Σαρακοστή με πολύ κέφι, και ας αδράξουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των προβλημάτων που μας ταλανίζουν.


12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας