Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΗ η συζήτηση για ανεξαρτητοποίηση του πρώην Δήμου Βελβεντού στο Δημ Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού (Video 120' Live-Avles.tv)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oute emeis sas 8eloume re oust kai diodia 8a sas evaza

Ανώνυμος είπε...

2011 εφαρμόστηκε ο καλικράτης και έχουμε 2015! Α ρε καήμενοι βελβεντινοί δούλεμα που τρώτε και σας είχα και για ξύπνιους.

Ανώνυμος είπε...

tsirko ali protasi toy isigiti ali toy dimarxoy ali toy liakoy telika perase i protasi toy toy kostantopoyloy mravo dimarxe kostantopoyle kselasponis to dimotiko symvoylio

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστοί οι πόθοι και οι αποφάσεις των Βελβεντινών. Εύχομαι ολόψυχα να ανεξαρτητοποιηθούν. Αλλά πάρτε και το δήμαρχο μαζί σας. Ειλικρινά θα μας υποχρεώσετε.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω, ζήτω ο δήμαρχος. Είπε ότι θα κάνει τον αντιδήμαρχο εξωκοινοβουλευτικό υπουργό, θα γίνουν εκλογές σύντομα, θα αποκαταστήσει τις παλαιές κοινότητες και τους παλαιούς δήμους και πολλά άλλα. Και αν τολμήσει να φέρει αντίρρηση οποιαδήποτε κυβέρνηση αλίμονό της. Άντε και με ανεξάρτητη νέα κοινότητα το κτήμα και τον ίδιο δια βίου υπεραυτοκράτορα με δικό του ταχυδρομικό κώδικα και μόνιμη απασχόληση τη διάνοιξη νέων οδών με εκσκαφέα και μπουλντόζα της αυτοκρατορίας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, μπράβο εσείς δεν θέλετε μία, εμείς δεν σας θέλουμε δέκα φορές. Άιντε με το καλό και να μας γράφετε.

Ανώνυμος είπε...

Να ελεγχθει ο κυριος Κοσματόπουλος που άνοιξε δρόμο με δικά του μηχανήματα. Κύριε Γρίβα εδω σε θέλω τώρα. Όχι μόνο να σε κατηγορεί ο Κοσματοπουλος αλλά να τον βαλεις στη θέση του για τις αυθερεσίες που κάνει. Ιδού η Ρόδος.

Ανώνυμος είπε...

Εάν καταφέρει και ανεξαρτητοποιηθεί το Βελβεντό, να πάρουν μαζί και τον δήμαρχο που έβγαλαν και τον τρώμε όλοι στην μάπα.

Ανώνυμος είπε...

Κοzanimedia: Νέα απίστευτη αναφορά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου- «Αδερφάρες όσοι γράφουν ανώνυμα σχόλια σε sites»!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι αποφοιτος του 93 απο Σερβια και ειχα συμμαθητες παιδια απο το Βελβεντο Οι σχεσεις μας ηταν και εξακολουθουν να ειναι αψογες Δυστυχως χθες εμαθα πως γονεις των παιδιων γυμνασιου του Βελβεντου αρνηθηκαν να γινει η τριημερη εκδρομη τους στην Αθηνα με αυτη των παιδιων των Σερβιων Κριμα! Εχουν τοσα επιχειρηματα για να ανεξαρτητοποιηθει ο δημος τους που δεν νομιζω πως χρειαζονται τετοιες κινησεις Μην γεμιζετε τις καρδιες των παιδιων με μισος υπαρχουν αλλοι τροποι!Μακαρι να δικαιωθητε!!

Το Προφίλ μας