Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Χθες περίπου έπεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων έλαβε πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης από 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κι από 13 των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Σύνολο 162. Χθες, μετά από 11 περίπου ώρες συνεδρίασης, επιβεβαιώθηκε ότι η μνημονιακή κωλοτούμπα της κυβέρνησης δεν θα είναι εύκολο να στηριχθεί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Παραθέτω ένα ενδεικτικό απόσπασμα από ρεπορτάζ της Καθημερινής:   Με απώλειες στην ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας με τους εταίρους ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου έντεκα ώρες η μαραθώνια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ψηφοφορία έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον πέντε βουλευτές ψήφισαν «κατά» ενώ πολλοί περισσότεροι ήταν εκείνοι που επέλεξαν να ψηφίσουν «λευκό». Επιπλέον, την ώρα της ψηφοφορίας περισσότεροι από 30 βουλευτές απουσίαζαν από την αίθουσα. Κοινώς, απόψε μάθαμε ποια είναι τα όρια της κοινοβουλευτικής στήριξης αυτής της κυβέρνησης και τα οποία μοιάζουν ιδιαίτερα στενά και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ.
 Δυστυχώς, η σταθερότητα της χώρας σήμερα μοιάζει με άπιαστο όνειρο. 
parapolitiki.com
________________________________________________________________________

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ:

“Εγώ δε ψήφισα χθες γιατί είχα αποχωρήσει. Αν δεν είχα αποχωρήσει θα ψήφιζα “παρών” προς το παρόν”.  Αυτό ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία – Ώρα Mega”, η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στη χθεσινή άτυπη ψηφοφορία στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία που έκλεισε η κυβέρνηση με τους εταίρους και δανειστές.
http://www.kozan.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΧΑΧΑΑΧΑΑΑ
ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΕ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ, ΧΟΥΝΤΕΣ, ΟΥΛΕΝ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ, ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ , ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EISAI MALLON XONTODEJIO KOPROSKYLO TOY KAMENOY KAI XOYNTODEJIAS RAXHLOMAKRHS OYST .KAI SY LAFAZANH NA PAS NA KANEIS KOYMANTO STO SPITI SOY KAI OXI STIS SKOYRIES NA JEREIS OTI UA FAME.

Το Προφίλ μας