Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Προβολή της ταινίας Microbirth Movie

Η Εθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας Microbirth Movie. Η δεύτερη ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford.

Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβληθηκε παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε επίσημη ταυτόχρονη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.• Η διάρκειας της ταινίας Microbirth είναι 70 λεπτά.-- Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά.

*τα χρήματα που θα μαζευτούν προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στο ENCA Hellas - Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα , το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά κ δράση των μελών του.


Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 28/02 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του δήμου Σμύρνης & Κωνσταντινουπόλεως        (φωτογραφικό εργαστήρι Κοζάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας