Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

60' λεπτά Ελλάδα - Ολόκληρη η εκπομπή του Μάνεση με τίτλο: 60' Κοζάνη-οδοιπορικό σε Σέρβια, Βελβεντό και χωριά της Λίμνης Πολυφύτου (!!!)

Δείτε, σύμφωνα με το site του καναλιού Alpha,: το στέκι της Ραχήλ, Το Μεγάλο Φαράγγι που «όσοι το διασχίσουν γίνονται πιο όμορφοι και πιο γοητευτικοί», κατά την παράδοση, το γάλα γαϊδούρας και άλλα πολλά ...











22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ !ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

αισχος!!!!!!! 59 λεπτα βελβεντο αιαννη ηταν και 1 λεπτο βοθρος!!!!!!!!!!συγχαρητηρια στο δημαρχο και στον αντι του βελβεντου που σεργιανουσαν και τα'ι'ζανε εναν !!!!!!!!!!!!!!...............αρε φωτη τι την ηθελες τη συνεντευξη για τα σκ.τα, !!!!!!!!!!αφου αλλος ειναι υπευθυνος αντι δημ.για τα εργα μαζι με τον εντεταλμενο συμβ.απο μερια βελβεντου!!! αλλα ξεχασα ηταν αφοσιωμενοι με την βουλευτηνα,συζητουσαν για την ανεξαρτητοποιηση του βελβεντου!!!!ο αντι απο τα σερβια γιατι κρυφτηκε; ....μαλλον ετοιμαζοταν για καμια πασαρελα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ;

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με την εκπομπή, όλα ήταν αρνητικά.
Το γραφείο του Κυρίου Μάνεση γνώριζε όλα τα Τουριστικού ενδιαφέροντος μέρη του Δήμου μας, όταν στα μέσα του Γενάρη τους έστειλα ένα email με τον Τουριστικό Οδηγό Νεράϊδας και πολλές φωτογραφίες από την περιοχή μας, την Νεράιδα, την Γέφυρα, το Βελβεντό, τα Κάστρα, το φαράγγι το νησάκι Ιμέρων και τα Μπουχάρια - Νοχτάρια.
Στην πρώτη μας συνάντηση με Δήμαρχο αφού τον ευχαρίστησα για αυτήν την πρωτοβουλία του, του πρότεινα να κάνουμε μια συνάντηση - συζήτηση με όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων που έχουν Τουριστικό ενδιαφέρον προκειμένου να κάνουμε ένα βέλτιστο πλάνο προβολής της περιοχής μας, με διαβεβαίωσε πως όλα έχουν ρυθμιστεί και θα πάνε όλα καλά.
Δυστυχώς όχι μόνο χάσαμε την ευκαιρία Πανελλαδικής προβολής, αλλά απεναντίας δυσφημισαμε την περιοχή μας
Καλό θα ήταν να μας έδινε κάποιες εξηγήσεις ο Δήμαρχος προκειμένου να καταλάβουμε γιατί είχαμε αυτό το τρισάθλιο αποτέλεσμα.
Ελπίζω να γίνει μάθημα και να μην επαναλάβουμε τέτοια λάθη

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά τι περιμένατε να δείξει ο Μάνεσης;Tα τοπία ή τα πουλιά;Aπό αυτά είναι χορτασμένος ο κόσμος.Από σκατά όμως όχι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

όταν όλα γίνονται στο γόνατο τετοια αποτελέσματα εχουμε αλλά αυτό ηθελαν δυστυχώς ! φάγαν ήπιαν και ντόρος να γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

δείτε στο 28:10

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Ραχήλ προκλητικότητα. Είναι σαν να μας θεωρεί όλους τους άλλους εκτός ζηνοχωριου μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΒΕΛΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

60 lepta skata.......Are Foti poses skons!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

are valta ola mhn ta koveis toys aresh to kraximo ...kargies na nth8oyn

Ανώνυμος είπε...

Ποια η έκπληξη για όσους έχουν δει εκπομπές του Μάνεση; ο ανθρωπος δεν δείχνει τουριστικα αλλά ενδιαφέροντες ανθρώπους ιστορίες και μερικά πλάνα απο αξιόλογα μέρη. Προφανώς οι άνθρωποι του δήμου δεν τον οδήγησαν σωστα η μπλέχτηßκαν πολλοί όπως συνηθιζετε και τα έκαναν ρημαδιο. Απο την αλλη αυτοι είμαστε. Εχετε ρωτήσει την γνώμη κατοίκων αλλων περιοχών για εμας; όλοι τα χειρότερα λένε. Εγώ έχω επαγγελματικές ασχολίες και κάνω ενα τεστ τους λέω που μένω αλλά οχι οτι καταγομαι απο τα Σερβία και όλοι μου λένε τα χειρότερα για εμας και τα καλυτερα για τους Βελβεντινους. Ειναι τυχαίο οτι 4-5 υπάλληλοι του δήμου που είναι οι πιο ασχετοι και με τους οποιους δεν βγαζεις ακρηείναι συμπολίτες μας; Για εναν έχει βουιξει ο τόπος για την ανεπάρκεια του και το πως έφτασε να γίνει και διευθυντης,εδώ δεν μιλά με του αλλους υπαλλήλους, αλλά κανεις δεν τολμά να τον αγγίξει, και ας έλεγε ο πρωην δήμαρχος οτι θα κανει ανακατατάξεις, μια τρύπα στο νερό εκανε. Εμείς δεν διωξαμε με την ψήφο μας τον Κωνσταντόπουλο και μαυρισαμε τον Λιάκο για να φέρουμε τον καλό γιατρό με τους γραφικούς του; εδώ έχουμε συμπολίτες που βρίζουν την ανάπλαση το μοναδικό σοβαρό έργο στα Σερβία . ξέρετε πόσοι μου λένε για το υπέροχο τουρκικό σχολείο που το έχουμε να ρημαζει;εναν καθεπτη έβαλε ο Μάνεσης απέναντι μας και έδειξε την μούρη μας. Αγαπώ τον τόπο μου για αυτό είμαι αυστηρός. Δεν φταίνε οι άλλοι για τους βόθρους, εμείς φταίμε που τους έχουμε. Για αυτό το Βελβεντό έχει τουρισμό,γίνονται ακόμα και γάμοι απο ξένους και σε εμας δεν στεριώνει ουτε περαστικος

Ανώνυμος είπε...

μαλλον δεν εχετε δει αλλες εκπομπες του μανεση..γτ η εκπομπη του περισσοτερο στοχο εχει να αναδειξει τα προβληματα μιας περιοχης.οσοι θελετε τουριστικη προβολη καλο ειναι να ενεργησετε διαφορετικα ,οπως κανουν τοσα αλλα ωραια μερη στην ελλαδα που δεν εχουν αναγκη τον μανεση.ηταν μια καλη ευκαιρια για καλυτερη προβολη αλλα μην ειστε ολοι κοντοφθαλμοι.υπαρχουν καλυτεροι τροποι προβολης..και στις 1 το βραδυ που παιζει η εκπομπη κανεις δεν την βλεπει.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος επιλογή ο Τέτος να ξεναγήσει τον Μάνεση.
Ήταν ότι χειρότερο, έχει αλλεργία με την υπόλοιπη περιοχή.
Καλά ρε Τέτο μπορείς να πεις γιατί τον πήγες σε κλειστό δρόμο, τι είναι οι κατολίσθηση, αξιοθέατο και έπρεπε να το δει όλη η Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ψήφο σας. Δεν πήγε χαμένη, όπως άλλωστε και αυτή στον Κοσματόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.Για ακόμα μια φορά απέδειξαν ποσό ανίκανοι είναι όλοι τους, και εμείς όλοι καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και παρακολουθούμε πως καταστρέφουνε τον τόπο μας όλοι οι άσχετοι ,αλλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι από τα Σερβία.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ............

Ανώνυμος είπε...

Πονάει ο γιατρός και οι 1018 που πήρε ο Τέτος. Τα λέμε σε πέντε χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή συμφωνείς με την δυσφήμηση που έκανε δείχνοντας ότι δεν έχουμε δρόμους ή έχουμε αλλά είναι δύσβατοι.
Μόνο ένας ηλιθιος για μην πω κάτι άλλο θα μπορούσε να το κάνει

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τοτε θα είναι αργά. Οι υπάλληλοι του δημου θα έχουν φύγει όλοι, όπως έκαναν ηδη μερικοί, και η περιοχή θα είναι κρανίου τόπος. Μονο κινέζοι θα υπαρχουν χαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τους ειδήμονες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με εξαίρεση 2 -3 οι υπόλοιποι δεν βλέπουν την ώρα να παν σπίτι τους. Άσε που οι περισσότεροι είναι εκεί άπο το πρωί, αν κρίνεις από τα άδεια γραφεία που βλέπεις όταν πας. Τόσες πολλές άδειες στην αρχή του χρόνου; Δικαιολογούνται;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τόπος έχει τόση φυσική ομορφιά, έχει ιστορία, μνημεία, αξιοθέατα, έχει φιλόξενους ανθρώπους, που τα είδαμε αυτά ???
Το μονο σημαντικό που είδαμε για τα Σέρβια , ήταν η χέστρα να αναβλίζει λύμματα και τα 4 διπλώματα της ΣΕΦ!!!!!!
Ντροπή για τους υπεύθυνους , για την ανοργανωσιά, για τη μη σωστή διαχείρηση και ανάδειξη αυτού του τόπου.
Μιζέρια και απομόνωση, έτσι να πάρει ευχή....... θέλουν οι Σερβιώτες αυτόν το τόπο?



Ανώνυμος είπε...

telika paidia o giatros heli giatro as parei kapios apofasi na ton paei.;;;;

Το Προφίλ μας