Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Άλλη μια βρώμικη επίθεση εναντίον του Γ. Παπανδρέου

Διαστρέβλωσαν ομιλία Γερμανού βουλευτή του SPD προκειμένου κατηγορήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου ορισμένα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα. Τα μέσα αυτά ισχυρίσθηκαν ότι ο βουλευτής Κάρστεν Σνάϊντερ, αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, στην ομιλία του στη γερμανική Βουλή κατά την ψηφοφορία για την έγκριση της παράτασης του ελληνικού μνημονίου, είπε ότι: “ακόμη πληρώνουμε το λάθος του Παπανδρέου με το δημοψήφισμα.”
Στην πραγματικότητα ο Κ. Σνάϊντερ είπε το αντίθετο ακριβώς, ψέγοντας την τότε γερμανική κυβέρνηση που εμπόδοσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Γερμανός βουλευτής είπε: “το αποφασιστικό λάθος ήταν ότι, η τότε Γερμανική Κυβέρνηση εμπόδισε να γίνει δημοψήφισμα για τα μεταρρυθμιστικά μέτρα – υπήρχε τότε μια πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό το πολιτικό λάθος πληρώνουμε και σήμερα.”

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Η λαθροχειρία, η συνειδητή διαστρέβλωση και η δημοσιογραφία στην υπηρεσία της σκοπιμότητας, δεν μας εκπλήσσει. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά πολλοστή.
Όπως δεν μας εκπλήσσει ότι, το “λάθος” αφορά συνήθως τον ίδιο άνθρωπο, τον Γιώργο Παπανδρέου.
Τα παραδείγματα άπειρα.
Η ντροπή, είδος εν ανεπαρκεία.
Και η πραγματικότητα, όπως την παρακολουθούμε όλοι την τελευταία περίοδο, αμείλικτη.
Και για την αλήθεια και για την Ιστορία.
Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει πλέον τη γύμνια των υποκριτών και όσων ευελπιστούν ότι, θα ξεπλύνουν τις δικές τους αμαρτίες με την αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων».
http://agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας