Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Αυτοψία του Γ. Κασαπίδη στις εργασίες του οδικού έργου «Παράκαμψη οικισμού Κήπου»

Αυτοψία στις εργασίες του οδικού έργου «Παράκαμψη οικισμού Κήπου», προϋπολογισμού 193.500€ (με ΦΠΑ), που υλοποιείτε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια.

 

Μετά και τις απαραίτητες εργασίες σηματοδότησης ο δρόμος θα δοθεί αύριο στην κυκλοφορία, με τον Περιφερειάρχη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου το οποίο, όπως τόνισε, πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής.

 

Ο δρόμος παρακάμπτει τον οικισμό, αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια του οδικού δικτύου και συγχρόνως θα διευκολύνεται η πρόσβαση από και προς τη γέφυρα Ρυμνίου.

 

Η Περιφερειακή Αρχή προβαίνει συνεχώς σε έργα οδοποιίας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών, παρέχοντας ένα ασφαλές δίκτυο στις μετακινήσεις τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα έργα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια και ο Περιφερειάρχης καμαρώνει που γίνανε τώρα αφού τελικά άνοιξε η Γέφυρα των Σερβίων, αφού ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε μέσα από τα στενά και τις πολλές στροφές. Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο στα όσα διαδίδουν στα ΜΜΕ. Σαν δεν ντρέπεστε !

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα πολυ θα ηθελα να ηξερα τι καταλαβε??!!

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς θυμήθηκε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες στροφές έχει ο περιφερειακός...... Ελλάς

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ;ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΤΡΑΦΗΚΕ ΔΑΣΟΣ ΑΙΩΝΩΒΙΩΝ ΔΡΥΩΝ!"Γιατί στη Μεσιανή έγιναν την τελευταία τετραετία πολλά έργα, μικρά και μεγάλα."

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Το Προφίλ μας