Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη γέφυρα Σερβίων και δε δίνεται στην κυκλοφορία; – Όταν ο Γιώργος Κασαπίδης έλεγε πως “σήμερα ανοίγει…”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, το πρωινό της Τετάρτης στο δημαρχείο Κοζάνης, όπου βρέθηκε για την υπογραφή σύμβασης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ανέφερε στους (μάλλον έκπληκτους) παριστάμενους, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας φυσικά, πως η υψηλή γέφυρα των Σερβίων “θα δοθεί σήμερα (δηλαδή χθες, Τετάρτη) στην κυκλοφορία!”

Ασφαλώς, αυτό δε συνέβη και, πλέον, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά στα οποία καλείται να απαντήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και, προσωπικά, ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Πώς και με ποιά δεδομένα ο τελευταίος ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ότι την ίδια ημέρας θα δινόταν η γέφυρα στην κυκλοφορία; Τι άλλαξε και, τελικά, αυτό δε συνέβη; Σε ποιό σημείο βρισκόμαστε σήμερα, Πέμπτη, 1η Ιουνίου; Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία για τα ΙΧ η γέφυρα; Και, τέλος, τι συνέβη καθ΄όλη την ημέρα της Τετάρτης ανάμεσα σε υπηρεσιακά στελέχη, περιφερειάρχη, μηχανικούς, καθηγητές, δημάρχους και λοιπούς εμπλεκόμενους;

Οι κάτοικοι των Σερβίων, του Βελβεντού, των γύρων χωριών, ακόμη και ολόκληρης της Π.Ε. Κοζάνης περιμένουν απαντήσεις κύριε περιφερειάρχα. ΧΘΕΣ. Όχι σήμερα.

ΠΑΝ. kozanimedia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και μας λέει ότι του καπνισε
Ι
Τι θα τον κάνουμε? Μας έχει πάρει χαμπάρι και μας δουλεύει!

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει και γρήγορα μάλιστα, γιατί αλλιώς θα φέρουμε και από 'κει την κλειδοθήκη απ' τα Σέρβια...

Ανώνυμος είπε...

Αλί και τρισαλί! τί είναι αυτά που μας λέει; λέτε να μας δουλεύει και αυτός;

Το Προφίλ μας