Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Θα…παραδώσετε τα κλειδιά του δημαρχείου Σερβίων κύριε Ελευθερίου;

Την Κυριακή 7 Μαϊου, στο δημαρχείο της Κοζάνης, ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου ανέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη πως “θα περιμένω 15 ημέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου”, διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση παράδοσης στην κυκλοφορία της γέφυρας των Σερβίων.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Μαϊου, μετά και τον σχετικό θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο δήμαρχος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων προχώρησε σε μια, εν μέρει, “διορθωτική” αναφορά, λέγοντας πως “Αν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα θα καταθέσω τα κλειδιά του δημαρχείου”.

Σήμερα έχουμε Πέμπτη, 1η Ιουνίου. Πέρασαν, δηλαδή, 24 ημέρες από τις 7 Μαϊου και όχι…15, όπως έλεγε ο Χρήστος Ελευθερίου, αλλά δεν βλέπουμε να έχει κάνει πράξη την “απειλή” του. Επίσης, δεν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα, δεν υπάρχει ενημέρωση τις τελευταίες 3-4 ημέρες και…ακόμη ο δήμαρχος Σερβίων να παραδώσει τα κλειδιά του δημαρχείου!

Άραγε ήταν, απλώς, “κούφια λόγια” για το θεαθήναι; Αναμένουμε μια απάντηση από τον δήμαρχο Σερβίων, αλλά, μάλλον, πολύ περισσότερο μια απάντηση περιμένουν οι δημότες της περιοχής που, την ώρα που υποφέρουν, βλέπουν τον πρώτο δημότη να τους εμπαίζει με δηλώσεις που δεν έκανε ποτέ πράξη….

ΠΑΝ., kozanimedia.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν σε καφενείο, λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω! Όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις και εσύ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

απλά μετά κατάλαβε ότι το δημαρχείο είναι ...καμένο!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλει όντως να τα παραδώσει αλλά δεν ξέρει που ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω άλλο ερώτημα: ο δήμαρχος όλο λέει ότι η αντιπολίτευση μπλοκαρει την αγορά του οικοπέδου των προσκόπων ώστε να μεγαλώσει το δημαρχείο που στέκει εκεί καμενο. Και γιατί δεν προτείνει στους προσκόπους να το αγοράσει με τα 40000 που λέει η αντιπολίτευση; Τι άλλο θα το κάνουν οι πρόσκοποι; Προσκόπους δεν έχουν ούτε τα Σέρβια ούτε το Βελβεντό πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν θέλει το οικόπεδο τους. Γιατί λοιπόν δεν το προτείνει; Και πόσο βοηθάει τον δήμο όταν δηλώνει ότι όταν ξαναβγεί δήμαρχος θα το αγοράσει 80000 ; Τότε οι πρόσκοποι για ποιο λόγο να δεχτούν να το δώσουν με 40000 όταν κάποιος τους λέει ότι θα το αγοράσει με 80000 και ενώ δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να το θέλει; Για ποιο λόγο ο δήμος να πετάξει 40000;

Ανώνυμος είπε...

8 ΜΑΙΟΥ 2023: “Είχα πει στον Τσίπρα πως είμαι ο δήμαρχος 3Α… Αλέξης, Αριστερά και Αλιάκμνονας…τώρα είμαι 3Κ…καμένος, κομμένος και…καημένος! – “Θα περιμένω 15 μέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου”… “Όταν έμαθα πως κλείνει η γέφυρα έκανα 8 ώρες να μιλήσω από τη στενοχώρια” – “Ο στρατός μπορούσε να λύσει το πρόβλημα…πέντε πανεπιστήμια ενδιαφέρθηκαν να πέσουν επάνω στη γέφυρα””

ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ -ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ-“ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΩ 120 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ”
ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΜΕΝΟΥ) ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΜΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Ρε γυναίκα, μήπως είδες πουθενά τα
κλειδιά ;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη 4 μήνες.Θα παραδώσεις τα κλειδιά μιά και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο άνθρωπος μιλάει χωρίς να σκέφτεται, τέτοια λέγονται. Και δεν είναι η πρώτη φορά! να μη θυμηθούμε αυτά που είπε για τον Μουσουρόύλη - Ριχάγκελ...

Αυτός καλά τα λέει, τον μάθαμε πλέον, οι ψηφοφόροι του πως τα ακούνε; συμφωνούν με τα λεγόμενά του;

Ανώνυμος είπε...

έλα τα βρήκα παίζει ο μπούμπης με τα κλειδιά

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ ή αγαπητή 00:01
για να σκέφτεται κάποιος πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι, ποιος είναι απέναντι σου, τι εκπροσωπείς, για ποιο θέμα μιλάς και κυρίως να μην είσαι εγωπαθής
εάν ξέρετε ή αναγνωρίζετε κάποιον με όσα περιγράφονται στο άρθρα, προσέξτε και κυρίως μην τον ψηφίσετε
http://sxeseis-kai-sunaisthimata.com/2017/01/12/%CE%B5%CE%B3%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF/

Το Προφίλ μας