Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Γ. Κασαπίδης: Ανοίγει η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων μόνο για τα επιβατικά ΙΧ

Ανοίγει μόνο για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων από αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με την έκθεση των αρμόδιων καθηγητών, Παναγιώτη Πανέτσου και Κωνσταντίνου Κατάκαλου, τα πορίσματα της έκθεσης των δοκιμαστικών φορτίσεων που στάλθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα, έδωσαν το «πράσινο φως» για την ασφαλή διέλευση των ΙΧ επιβατικών οχημάτων.

 

Αυτό αποφασίστηκε στην  προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου του κτιρίου της ΖΕΠ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας Κώστα Αναγνώστου, του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλία Τσιότσια, του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Ελευθέριου Καραδίσογλου και υπηρεσιακών υπαλλήλων.   

 

Στη γέφυρα θα βρίσκεται η τροχαία που θα ελέγχει την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ θα λειτουργούν και οι φωτεινοί σηματοδότες.

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης μετά το πέρας της σύσκεψης και κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου προς τα ΜΜΕ, έκανε έκκληση προς τους διερχόμενους οδηγούς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες της Τροχαίας κατά τη διέλευσή τους από τη γέφυρα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για γραμματέας του Στάθη είσαι μόνο καλός κύριε Κασαπίδη που τόσο πολύ τον στήριξες στις εκλογές 21/5.

Ανώνυμος είπε...

Τον Στάθη Κωνσταντινίδη εννοείς; Τον βουλευτή που η μόνη του προσφορά είναι το ρεκόρ προσέλευσης σε γάμους και μνημόσυνα;

Το Προφίλ μας